Bu nasıl bir boşanma?

ne doğru yorum ama
çıkacak kokusu hissediyorum

knu sahibi sessiz sedasız boşanma haklarını al mağdur etmez deme

Ne sinsi herifler var lan..
Bi de konu sahibi demiş ya aldatsa gelip dürüstçe söylerdi işte ordan emin olabiliriz aldattığına. Nasıl manipüle ettiyse aldattığını bile söyleyecek kadar dürüst olduğuna inandırmış. Böyle nerde ağzına dürüstlüğü sakız eden var kesin yalancının tekidir.

O sırada şeytan:

Aldattığını söyleyen adama çok denk gelmedim, hastalık kapınca söylemek zorunda kalan var ama djfjfjfj.

olur mu olur

Aldattığını söyleyen adama çok denk gelmedim, hastalık kapınca söylemek zorunda kalan var ama djfjfjfj.
Kac tane 2 küçük çocuklu adam, başkasına aşık oldum diye karısıyla konuşur? Filmlerde olur o ancak.
Ayrılmak için başka bahaneler bulur,yapacağı maksimum dürüstlük.

Yapacağınız şey artık kendinizi açıklayıp affettirme modundan çıkmak. Siz yalvardikça palazlanacak belli ki. Ben art niyetli miyim bilmiyorum ama bana da bir şeyler karıştırıyor gibi geliyor.

Bunca sene sonra nerden aklına gelmişki bunu sormak. 7 sene evlilikden sonra geçmişi kurcalamak da çok saçma. Yazık olmuş

Basta evlenirken bosanma kapisi birakmasi bile sinsilik. Oyle pazarlik mi olur ne zaman ogrenirsem bosarim diye. Konu sahibi de kendini sucluyor gizledim ama esimden onceydi diye. Adama karsi nasil sucluluk psikolojisine girdi kimbilir
Konu sahibi eşine birden Mesaj atıp beni aldattığını biliyorum beni neden boşamak istediğini artık öğrendim diye mesaj atsa olayın seyri değişir Yeminle

Siz başkasına aşık olsanız bunu "dürüstlükle" esinize söyleyebilir misiniz?
İnsan soğudum, evliliği devam ettirmek istemiyorum der de başkasına aşık oldum demek öyle kolay mi?

Hayır bu laf da erkeklerin dürüstlüğünü vurgulamak için kullanılıyor. Hiçbir erkekte karım başkasına aşık olsa gelir bana söyler diye düşünmez. Direkt konu sahibi için söylemiyorum bunu daha önce de duydum yine erkeklere ayrıcalık tanıyan bir düşünce.

Yapacağınız şey artık kendinizi açıklayıp affettirme modundan çıkmak. Siz yalvardikça palazlanacak belli ki. Ben art niyetli miyim bilmiyorum ama bana da bir şeyler karıştırıyor gibi geliyor.
Kesinlikle katılıyorum. Artık bu konuyu tartışma bile. Tamam ok sen bu konudan boşanma istiyorsan boşanalım daha fazla uzatmayalım de. Bi insan karısını bu sebepten boşamaz. Boşanırsa bizim dediğimiz gibidir yok boşanmaktan vazgeçerse biz artniyetliyizdir.

Adam uyanık. Koz tutmuş elinde.
Konu sahibi anlasmali bosanacaksa protokole yazdirip alabilecegini almasi lazim. Madem ki evlilik pazarlikla baslamis bitirirken de konu sahibi pazarlik yapsin. Soylemissiniz gerci ama oyle lafla beni magdur etmez demekle olmaz ki, iki cocuk var bir de. J juli povna

Konu sahibi eşine birden Mesaj atıp beni aldattığını biliyorum beni neden boşamak istediğini artık öğrendim diye mesaj atsa olayın seyri değişir Yeminle
Aslinda konu sahibi bakabilse keske telefonuna, belki biseyler bulabilir. Belki de adam yakalanmamak icin acele ediyor, bayramdan sonra gidecekmis evden.

Aslinda konu sahibi bakabilse keske telefonuna, belki biseyler bulabilir. Belki de adam yakalanmamak icin acele ediyor, bayramdan sonra gidecekmis evden.
Konu sahibi hasta bakıyor evde adamın ne yaptığını belli değil adam gitmeden konu sâhibi gitmeli evde.
Muhtemelen baktığı kişi de eşinin akrabası ya da anne babasıdır. Konu sahibinin tek yapması gereken şey akıllıca düşünüp bu manipüleci adamdan kurtulmak ve takip edebiliyorsa kesinlikle adamı takip etmeli

Doğruyu söylemek için bundan daha kötü bir zaman bul deselerdi bulamazdınız...

Eşiniz 7 sene sonra hala takıntılı olduğu bir adamı böyle bir anda nasıl hatırlıyor?

Elbette bilemeyiz ama belki de bahane etti eski ilişkinizi. Aynısını eşim yapsa ne alaka be 7 yıl sonra hem de sevişirken der bi tokatla kendine gelmesini isterdim. Bu erkeklere güven olmaz. Durum şüpheli geldi bana.

Eşin aldattığına ya da bir sebepten ayrılmak isteyip karşı tarafı suçlu çıkarmaya çalıştığına yüzde bin eminim. Çok yaygın bir yöntem. Fırsatın varsa telefonunu bir kurcala anlarsın sebebini zaten.
Bu saatten sonra salak gibi özür falan dilemeyin sakın. Arayın aileleri, manyak oğlunuz bakın ne yapıyor haberiniz olsun diyip her şeyi anlatır. Şunu yapacak kadar takıntılı adamla siz de evli kalmayın zaten safi zarar. Yarın protokol size gelince paraya kıyıp iyi bir avukata gidin, alabileceğiniz her şeyi ekletin. Adama da diyin düşündüm ben seni artık istemiyorum midem almıyor, şu şu maddeleri de ekle ayrılalım de. Gençsin bir iki sene kendini toplar düzgün biriyle evlenirsin. Ha ben olsam ayrılır ayrılmaz gider diğer adamla çatır çatır sevisir yedi düvele yayardım. Ama sizin yapacağınızı sanmıyorum o yüzden en azından millete bu adamın nasıl bir manyak olduğunu anlatın herkes bilsin. Adam da sizin ezik gibi ayrılmadiginizi kına yaktığınızı görsün. Yemiş bir bok bari canı sıkılsın iyice.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…