- 24 Nisan 2015
- 16
- 5
-
- Konu Sahibi rbd.dulce1
şöyle ki biz kuzeniyle çok zamandır tanışıyoruz ve en kötü zamanlarımda o kız beni teselli etti hala da tüm baskılara rağmen beni arar sorar.hatta ben o senin kuzenin bu sebeple verdiğin karara saygı duyuyorum görüşmeyebiliriz dediğim halde bana kızar.başkası sormuş gibi derken başka kim soracak pek yalan kabiliyetim yok.fotoğrafı silmeme konusuna gelince daha bir aydır ayrıyız ben deli gibi acı çekiyorum bi anda mesaj geliyo ismi görünce heyecandan dörtköşe oluyorum tamam barışıcaz diyorum bi bakıyorum yeni kız için fotoğrafımız kaldırılmalıymış? valla bu sitede herkes çok olgun heralde ama ben böyle bi durumda o fotoğrafı kaldırabilecek olgunluğa sahip değilim ve yine olsaydı yine kaldırmazdım.bana asıl onun yaptığı hareket tuhaf geliyo ben birini terketsem yeterince acı çekiyo zaten bide bu şekilde bi istekte bulunmıyım der gönderileri gizle olarak ayarlar yahut facebooku mu siler yeni hesap açarım.bunca şey anlatmışım bi benim verdiğim izlenim mi hoş olmadı gerçekten? ya hastane adını söyleyecek adam sadece beni götür demiyorum.vicdansızlık bu başka bişey değil.Ayrildiginiz halde adamla ilgili her ayrintiyi biliyorsunuz ya gercekten tuhaf geldi bana. Adam ayrilmis baska bir hayata baslamis olan olmus simdiden sonra ugrasmayin daha fazla bence. Hem bana gore kuzene ulasmaniz sacma olmus. Ustelik kuzene benim sordugumu soyleme baskasi sormus gibi sor diyebilirdiniz. Hem bu hem de bahsettigi fotografi silmemeniz pek bos bir izlenim birakmiyor.
ama kuzeni hep yanımda oldu hala bak onun baskılarından rahatsız oluyosan görüşmeyebiliriz diyorum sakın bidaha böyle bişey deme diyo.çok iyi bi insan ve bende fazla vefakarım ona rest çekemiyorum ki.bu kadar ayrıntıyı,haberi bilmemde twitterdan stalklıyodum bi çok insan gibi haliyle evlilik kararlarını,aileyle tanışmalarını,aşklarını,şiirlerini hep orada paylaştılar benimleyken twitterda aşkın yaşanması ergenlik ya diyen adam bütün aşk hayatını oraya yazdı ilk aylarda .herkes üzülür belki 6 ay da üzüleceksiniz . ben şahsen tamamen koparırdım bağlarımı.bu haberi almamanız sizin elinizde.bu kadar yakın olmayın.onlar belli ki mesafe koymaya çalışıyorlar . kuzeniyle o kadar yakın olmanız size zarar verir.
yok o kız öncesinde yoktu çünkü benden ayrıldığı ilk ay üç başka kızla daha görüştü bilgim vardı bu kızla da o sıralarda tanıştı arayıştaydı yani.yok ya kızla hiçbi şekilde irtibata girmem.Bence x kişisi bu kızla çoktandır konuşuyordur çünkü bi insan bi ayda kimseyle evlenmek istemez hele ki bu erkekse ve sizin anlattığınız kadar bencil bir şahışsa. Siz bence geçmişe gidin düşüncelerinizde ve o kızın siz ayrılmadan önce x in hayatında olup olmadığına dair ipuçları arayın ki eğer dediğim gibiyse yerinizde olsam kızı uyarırdım x konusunda pişman olmaması için gelecekte
ben seni Anlıyorum da normalde ben senin yerinde olsam ne Twitter ne başka birşeyden öğrenmezdim o söylemeden silip engellerdim . boşver artık 1 ayda ne yaptığını . senleyken yazmadığı şeyleri şimdi Twitter da yazsın boşver. bu kadar kendini yıpratma . zamanına yazık . hayatına başka bir Yön ver . Kafanı dağıt bir.sana kimse onu anamasın. onla ilgili bilgi veremesin .ama kuzeni hep yanımda oldu hala bak onun baskılarından rahatsız oluyosan görüşmeyebiliriz diyorum sakın bidaha böyle bişey deme diyo.çok iyi bi insan ve bende fazla vefakarım ona rest çekemiyorum ki.bu kadar ayrıntıyı,haberi bilmemde twitterdan stalklıyodum bi çok insan gibi haliyle evlilik kararlarını,aileyle tanışmalarını,aşklarını,şiirlerini hep orada paylaştılar benimleyken twitterda aşkın yaşanması ergenlik ya diyen adam bütün aşk hayatını oraya yazdı ilk aylarda .
hakkımda yüzsüz demesi çok önemli değil bana göre bana fotoğrafı kaldır demesi yüzsüz ve karaktersizceydi. Ben olsam öyle bir hareketi yapmazdım iki senelik ilişkiyi onca anıyı bi anda hiçe sayıp yeni biri için bana emir veremez eğer o gün emrettiği şeyi yapsaydım bana göre ezik olurdum.Adamın en doğal hakkı filanda değil ben onun için zahmete girmek zorunda değilim sonuçta silip engellemiştim tekrar ekleyim engeli kaldırmak o fotoğrafı kaldırmak bile zahmet sayılır .görüşünüz için teşekkürlerAdam kaç kızla görüşmüş, şimdi kimle evlilik planlıyomuş whatsapp'ı face'i bla bla. Üzgünüm konu sahibesi burada birçok kişi de size bunu söylemiş ama kabullenmemişsiniz de kuzeniyle ilişkiniz çok saçma bence. Tamam çok iyi bir insan olabilir, kuzeni sizle daha yakın olabilir ama hala görüşüyor olmanız bir çarpıklık bence. Onun haricinde ayrılmışsınız ve üzerinden kocaman 1 ay geçmiş resmi kaldırmamışsınız. Hadi unuttunuz diyelim ki ihtimal vermiyorum, bu durumda da eski sevgiliniz resmi kaldırmanızı istemiş. Adamın en doğal hakkı tabi ki. Kendine bir hayat kurmaya çalışıyor ve hayatından çıkardığı birinin sosyal medya hesabında resmi olmasını istemiyor. Ama siz resmi kaldırmıyor ve ben acı çekiyorum bunu düşünmesi lazımdı vs gibi bir bahanenin arkasına saklanıyorsunuz. Ben sevgilimden ayrılsam ve uyardığım halde fotoğraflarımı kaldırmasa çok çok üzgünüm ama "yüzsüz bu çocuk ya" derdim. Lütfen kırdıysam affedin ancak yeter artık bu kişiyle ilgili herşeyden uzaklaşın.
Bıçaklanma meselesine gelince haklısınız tabi ki. Altı üstü bir hastane adı söyleyecek ne var bunda? Hastane ismini vermemesi sizi geçmişten beri o çocuktan kıskandığı için bence ama bunun bir önemi yok ki sonuçta ağır yaralı bir hastadan bahsediyoruz. O hususta da eski sevgiliniz hatalı tabi ki.
Çok uzun oldu ama size tavsiyem buradaki birçok insanın dediği gibi o ve onunla alakası olan herkesle, herşeyle bütün bağlarınızı koparmalısınız. Esen kalın.