- 6 Ekim 2008
- 272
- 32
-
- Konu Sahibi rbd.dulce1
hayır yahu kimin bıçakladığını bilmiyorum eski sevgilimle onlar ilkokul arkadaşı.samimiler.Kim bicaklamis oglani?
Eski sevgilinizmi??
Facebook'ta etiketleyip #dua edin yazanlara yorumlarda hastane adı sorulduysa, orada alenen yazmak istemeyip soranlara özelden yazmış olabilirler. #dua edin etiketini paylaşan kişileri arkadaş ekleyip özel mesaj atarak hastaneyi sorun, özelden cevap verirler, kuzenine falan başvurmalara gerek yokmuş bence.
ya kuzeniyle biz hep görüşüyoruz ve x'in bahsi açılmıyo bile.dediğinizi bende düşündüm ama o kişiler bende ekli olmadıkları için mesajım diğer kutusuna gidecek kimbilir onu ne zaman görecekler?
ay kusura bakmayın gece uyku sersemi halimle onu gözden kaçırmışım.olur en iyisi öyle yapıyım ama açıkcası onun bu tepkisinden sonra hastanede karşılaşırsak beni bozacak bişey yapmasından da korkuyorum o kadar düşecek potansiyeli varmış çünkü.O yüzden önce arkadaş ekleyin dedim zaten, arkadaşlık bildirimi sayesinde mesajı da görürler. Acil bir şey soracağınızdan kimse eklemenizi yanlış falan da anlamaz.
Hatta o #dua edin paylaşımını da beğenin, beğendiğiniz şeyden ötürü arkadaş eklemiş oldugunuz falan da açıkça anlaşılır.
ya o yeni facebook açtı zaten o foto yüzünden artık durmuyo yani ama açana kadar gene bi sürü çirkeflik yaptı emir verdi,gayet masumane bi fotoydu facebook kaldırsın diye cinsel içerikli olarak şikayet etmiş bana bildirim geldi ama facebook kaldırmadı.ki o foto kavgası zamanında da ilk onun sesi çıkmıştı ben ayrıldığımızdan beri hiç aramadım onu evlenme kararını duyduğum gün üzüntüden delirecektim ama tuttum kendimi hep.ona meraklı gibi davranmadım yani onun bu hastanede yatan arkadaşı dışında bütün arkadaşlarını ve kardeşlerini bile sildim sadece kuzeni ve bu hastanedeki çocuk duruyo onlarında kalbi güzel hep objektif oldular hep bana hak verip yanımda oldular x yüzünden öyle güzel insanları da hayatımdan çıkarmak istemiyorumBence artik muhattap olma eski sevgilimle..ne ara ne sor ne kavga et sil fotoyuda sonucta o seni gozden cikarmis arti biriylede evlenme arifesinde madem sana sen suclusun gibi davraniyo istemiyo sende ona cok merakli konumuna dusurme kendini..o hastanede olan arkadasinada face deki paylasan diger kisilere sor hangi hastanede eskileride dusunme sil at kafandan dusunmeye kafa yormaya degseydi suan baskasinin yaninda olmazdi
yahu ben onunla uğraşmıyorum ki zaten unutmuş sayılırım hiç sesim çıkmadı ayrılıktan beri bi kere bile dön demedim.kuzen hususunu bi üst mesajda belirttim kız hep yanımda oldu destek verdi en kötü zamanlarımda x'in ne düşündüğünü çok umursamıyorum o konuda ama yaptığı şeyi de anlayamıyorum bu neyin kini diye.Bence sen o kuzenle iliskine bir ara ver..heryerden silsen aslinda en guzeli ama yapmazsin belli. Ama konusmada cok sacma sanki x den haber almaya calisir gibi yada varligini hissettirir gibi. X cok terbiyesiz biriymis ve senin bu sekilde ugrasiyor olmanda yanlis. En iyisi unut gitsin ve onun cevresinede bulasma...
valla ben hepimiz derken ben böyle birini istemem ben arkadaşı hastanede yatarken kendini düşünmeyi bencillik görüyorum ki o engel dediğiniz hırs.kendisi hala beni engellemedi whatsaaptan ama kuzeninden engelliyo çünkü beni sinir etmeye çalışıyo bütün sosyal medyadan onu ben silip engelledim.kıza aşık filanda değil kuzeni de şu an yatan arkadaşı da bunu diyodu benle beraberken benden bahsettiğinde seviyorum,aşığım,tapıyorum dermiş gözü parlarmış bu kızla sadece kafamız çok uyuyo diyo herkese.hatta bi buçuk ay evvel kendisi konumu açmış ben onu çok sevdim çok evlenmek istedim ama o beni çok terketti çok ağlattı(yalan söylüyodu diye iki kere terkettim) demiş ben evlenmek istiyorum onunla olmadı şimdikiyle kafaa yapımız çok uygun demiş yine.hiç aşk var gibi değil yani konuşmalar.ya yanlış anlamada eski sevgilini takdir ettim evleneceği kız çok sanslı ,hepimiz böyle birini isteriz yani eski sevgilisini silip engelleyen muhattap olmayan takdir ettim bencil değil bence sevgilisine aşık bir adam hareketi bunlar.
bu anlattığın kadarıyla tavırları gerçekten seven bir adam olduğuunu gösteriyor yanlış anlama seni üzmek istemem yıllarca geçmişiniz olmuş, ama onun bunun demesi ne kadar doğrudur ki sonuçta ödü kopuyor sevgilisi seninle alakalı birşey görecek diye ..valla ben hepimiz derken ben böyle birini istemem ben arkadaşı hastanede yatarken kendini düşünmeyi bencillik görüyorum ki o engel dediğiniz hırs.kendisi hala beni engellemedi whatsaaptan ama kuzeninden engelliyo çünkü beni sinir etmeye çalışıyo bütün sosyal medyadan onu ben silip engelledim.kıza aşık filanda değil kuzeni de şu an yatan arkadaşı da bunu diyodu benle beraberken benden bahsettiğinde seviyorum,aşığım,tapıyorum dermiş gözü parlarmış bu kızla sadece kafamız çok uyuyo diyo herkese.hatta bi buçuk ay evvel kendisi konumu açmış ben onu çok sevdim çok evlenmek istedim ama o beni çok terketti çok ağlattı(yalan söylüyodu diye iki kere terkettim) demiş ben evlenmek istiyorum onunla olmadı şimdikiyle kafaa yapımız çok uygun demiş yine.hiç aşk var gibi değil yani konuşmalar.
ya bakış açısı tabiki canım yanlış anlayacak bişey yok :) ama bi buçuk ay evvel benim konumu açıp sitemkar konuşması ve kendinden engellemediği halde kuzeninden engellemeye çalışması ki kuzeniyle yeni sevgilisi hala tanışmıyo o yeni kızın benle kuzeninin konuşmalarından haberdar olması imkansız.aynı şekilde bu hastanedeki çocuğa da ya o ya ben diyip beni engelletmeye çalışmıştı sebep olarakta fotoyu kaldırmadı sinir etti demişti.bilmiyorum ben anlamlandıramıyorum ama aşıksa bile gerçekten kötü bişey istemem onlara ben ondan vazgeçtim zaten.üstelik kızın şanslı olduğunu düşünüp öyle birini dilemeyin kendinize dışı eli yakar biridir o.benim kapımda kaç gece sabahladığını bilirim ağlayıp istiklalin ortasında diz çöktüğünü bilirim.bi anda hiç sebep yokken vazgeçebiliyo yani sebep yokken dediğim küçücük küçücük şeyleri birikitirip kinlenip kendini soğutuyo halbuki ilişkide o daha hatalı olan taraftı hep ama ben kinlenmedim o kinlendi.öyle yalancıydı ki yalanı için ben terkettiğimde psikoloğa başlamıştı beni geri kazanmak için.ama öyle herşey güzelken bi anda vazgeçti.benden önceki ilişkisinde de aynısını yapmış iki buçuk sene çıkmış kızla ilişkilerinin son bir yılı aslında başka bi kıza aşıkmış ana bir yıl boyunca sevgilisine rol yapmış ve öyle bi rol ki mesajları ben görmüştüm sürekli evlilikten bahsediyor filan.sıkılgan bi insan yani bi buçuk iki sene sonrasında çocuk sıkılıp yeni heyecan arıyor.bence Allah kimseye öyle birini vermesin.üstelik iki senelik ilişkinin ardından iki gün sonra arayışa girip bi ayda sevgili bulabilen bi adam herşeyden öte vefasızdır.insan en azından bi kaç ay kafasını dinlemek ister.bugün bana yapan yarın o kıza da yapacak.duygusal yaklaşmayın ayrıntılara bakın :)bu anlattığın kadarıyla tavırları gerçekten seven bir adam olduğuunu gösteriyor yanlış anlama seni üzmek istemem yıllarca geçmişiniz olmuş, ama onun bunun demesi ne kadar doğrudur ki sonuçta ödü kopuyor sevgilisi seninle alakalı birşey görecek diye ..
ama ayrılığımızın ikinci ayı evlilik kararı alındı ben daha unutamamıştım siz iki ayda iki seneyi unutup üzülmeyebilir misiniz?kuZeni ve yatan Arkadaşı ''kıza aşık değil '' diyemez . bilemezler . şuan da size aşık olsa bu konuma düşmenize izin vermez . farkında herşeylerini takip ettiğinin. gerçekten de takip ediyorsunuz ama . evlenme kararına ölmüş gibi üzülmüşsünüZ. belli ki bitirmiyorsunuz ve kabullenemiyorsunuz. bu Israr niye ? sadece kendinizi üzersiniz. boşverin o o kızı çok sevsin sizi seven kişi Karşınıza çıkar Nasılsa . kendinize yazık etmeyin .
herkes üzülür belki 6 ay da üzüleceksiniz . ben şahsen tamamen koparırdım bağlarımı.bu haberi almamanız sizin elinizde.bu kadar yakın olmayın.onlar belli ki mesafe koymaya çalışıyorlar . kuzeniyle o kadar yakın olmanız size zarar verir.ama ayrılığımızın ikinci ayı evlilik kararı alındı ben daha unutamamıştım siz iki ayda iki seneyi unutup üzülmeyebilir misiniz?