- 25 Haziran 2016
- 7.142
- 12.552
- 248
- Konu Sahibi Pembekoala35
-
+1Geçmiş olsun bilgim yok ama konunuz üste kalsın diye yazıyorum tekrar gidin isterseniz şikayetlerim gecmedi deyin ..
Geçmiş olsun canım.Oncelikle herkese iyi haftasonlari
Lutfen konum tasınmasin saglik bolumune yazdim cvp alamadim.
Benim derdim bartolin kisti.3 hafta once aniden ceviz buyuklugunde genital bolgemde şişlik olustu doktora gittim kist oldugunu soyledi ve şırıngayla boşaltti.aradan 1 ay gecmedi bu sali aniden şişti ama cok agri yapti bu sefer.ne oturabiliyorum ne ayakta durabiliyorum.doktora gitti apse yaptigini igne ucuyla icini bosaltti.tabi işlem sirasinda uyusturmadigi icin felaket bi aci hissettim çiglik falan attim.eve geldim hala agri hissediyorum otururken uzanirken sorun yok ama ayakta 5 dk dursam agri yapiyor.acaba ben cok bagirdigim icin doktor tam temizlemedi mi yada cok zorladigi icin acisi gecmedi mi?bugun 3.gun agrida hic degisiklik yok bu durumu yasayan varsa lutfen yardimci olabilir mi
Bartholin kistini üç kez yaşadım ilkin de portakal büyüklüğüne ulaştı cahil bir doktora kurban gittim resmen antibiyotikle portakal büyüklüğündeki kisti yok etmeye çalışıyordu neyseki artık ölüyorum ağrıdan dediğim noktada kendi kendine patladı ikinci oluşumda daha kist küçükken antibiyotikle tedavi oldum son oluşumda yine portakal büyüklüğüne ulaşmıştı ve gittiğim doktor ameliyat dedi ve diğer doktorlara çok kızdı beni yanlış yonlendirdiklerinden dolayı yani işin özü ameliyat orda bir kist var ve bu kist alınmadığı sürece apse tutup duruyor öyle korkulacak bir ameliyat değil yarim saatlik birşey vakit kaybetmeyin derim ağrısını çok iyi bilirim doğumdan beterdi
Su an apse oldugu icin ameliyat yapamam dedi.icini bosaltmis olmasina ragmen hala agrisi gecmiyor bu normal miBartholin kistini üç kez yaşadım ilkin de portakal büyüklüğüne ulaştı cahil bir doktora kurban gittim resmen antibiyotikle portakal büyüklüğündeki kisti yok etmeye çalışıyordu neyseki artık ölüyorum ağrıdan dediğim noktada kendi kendine patladı ikinci oluşumda daha kist küçükken antibiyotikle tedavi oldum son oluşumda yine portakal büyüklüğüne ulaşmıştı ve gittiğim doktor ameliyat dedi ve diğer doktorlara çok kızdı beni yanlış yonlendirdiklerinden dolayı yani işin özü ameliyat orda bir kist var ve bu kist alınmadığı sürece apse tutup duruyor öyle korkulacak bir ameliyat değil yarim saatlik birşey vakit kaybetmeyin derim ağrısını çok iyi bilirim doğumdan beterdi
Doktor cok anlayissiz sozde ozel ama hastaya ilgi sifir.uyusturmadan islemi yapti ben zorlayinca kiziyor bideÇok geçmiş olsun
Yeniden gitsen Dr a en aZından ağrısını kessin
Bu arada bosalttiktan sonra agri bi sure gecti boyutuda kuculdu.ayakta duramiyorum ama uzaninca oturunca agri yok.normali bu mudur yoksa tekrar gitsem miBartholin kistini üç kez yaşadım ilkin de portakal büyüklüğüne ulaştı cahil bir doktora kurban gittim resmen antibiyotikle portakal büyüklüğündeki kisti yok etmeye çalışıyordu neyseki artık ölüyorum ağrıdan dediğim noktada kendi kendine patladı ikinci oluşumda daha kist küçükken antibiyotikle tedavi oldum son oluşumda yine portakal büyüklüğüne ulaşmıştı ve gittiğim doktor ameliyat dedi ve diğer doktorlara çok kızdı beni yanlış yonlendirdiklerinden dolayı yani işin özü ameliyat orda bir kist var ve bu kist alınmadığı sürece apse tutup duruyor öyle korkulacak bir ameliyat değil yarim saatlik birşey vakit kaybetmeyin derim ağrısını çok iyi bilirim doğumdan beterdi
Tesekkur ederimGeçmiş olsun bilgim yok ama konunuz üste kalsın diye yazıyorum tekrar gidin isterseniz şikayetlerim gecmedi deyin ..
Çok geçmiş olsun acınızı hissettim resmen allah kimseye yaşatmasinOncelikle herkese iyi haftasonlari
Benim derdim bartolin kisti.3 hafta once aniden ceviz buyuklugunde genital bolgemde şişlik olustu doktora gittim kist oldugunu soyledi ve şırıngayla boşaltti.aradan 1 ay gecmedi bu sali aniden şişti ama cok agri yapti bu sefer.ne oturabiliyorum ne ayakta durabiliyorum.doktora gitti apse yaptigini igne ucuyla icini bosaltti.tabi işlem sirasinda uyusturmadigi icin felaket bi aci hissettim çiglik falan attim.eve geldim hala agri hissediyorum otururken uzanirken sorun yok ama ayakta 5 dk dursam agri yapiyor.acaba ben cok bagirdigim icin doktor tam temizlemedi mi yada cok zorladigi icin acisi gecmedi mi?bugun 3.gun agrida hic degisiklik yok bu durumu yasayan varsa lutfen yardimci olabilir mi
Bugun kullanmayi dusunuyorum bazilari memnun kalmis bazilari etkisini gormedim diyor.ben bi ihtimal deneyecegimSaraçoğlunun beyaz dut kurusu ile bir kürü var. Tekrarlayan bartolin kistlerinde fayda sağladığını gördüm.
Kadınlar kulübü arşivinde konu ve yorumlar var bu kanuyla ilgili ameliyat olanlar.. okumanızı tavsiye ederim buradan bilgi alamazsaniz..Bugun kullanmayi dusunuyorum bazilari memnun kalmis bazilari etkisini gormedim diyor.ben bi ihtimal deneyecegim
Okudum hepsini tek tek bide burdan fikir almak istedimKadınlar kulübü arşivinde konu ve yorumlar var bu kanuyla ilgili ameliyat olanlar.. okumanızı tavsiye ederim buradan bilgi alamazsaniz..
Sozde ozeldi ama devlet bile boyle davranmazdi.tedavide doktor cok onemli bi kez daha anladimnetten başka bir doktor araştırın bence. tedavilerde doktora güvenmek, doktorun hastaya pozitif yaklaşımıda çok önemli benim için. zaten özelde diyorsunuz bu dr için. geçmiş olsun, umarım biran önce çözüm bulursunuz.
Boyutu küçülse dahi o kist orda durduğu müddetçe apse tutmaya devam edecektir ayakta durunca benimde ağrım daha fazla oluyordu takip edin durumunuzu tekrar apse tutarsa bu sefer ameliyat olun derimBu arada bosalttiktan sonra agri bi sure gecti boyutuda kuculdu.ayakta duramiyorum ama uzaninca oturunca agri yok.normali bu mudur yoksa tekrar gitsem mi
Telâş etme cnm , ben yıllar önce havuza gitmiştim galiba mikrop kapmıştım aynısı bende de çıktı ama ben kendim evde tedavi ettim kendimi yani benimki geçti, şimdi sana tavsiyem şunlar; iç çamaşırlarını ütüleyip giy, havluyu ütüle normal sicakkakn o bölgeye uygula beklesin , 3 kere yapsan yeterli , ayrıca doktor krem verdiyse düzenli sür, sakin ol panik yapma , ne kadar temiz tutsan o kadar iyi , duşta da güzel normal sıcaklıkta olsun , o bölgeyi çok lifleme normal bir şekilde yap , inşallah geçer çok geçmiş olsunOncelikle herkese iyi haftasonlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?