Cilt Bakımı Ürünleri Bu müthiş birşey.. Karışımım ile cildim harıka :)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

kutsalist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2011
340
3
66
İçel Mersin
Arkadaslar merhaba
gecenlerde aktarın onunden gecıodum ben dogal yaglara cok duskun oldugum ıcın bır tane yag bakayım dıye ıcerı gırdım ve kayısı yagı aldım cıktım...ardından eve gıderken vaselıne kakao ozlu kremını aldım...evde ıkısını karıstırdım ..yanı resmını ekledıgım kakaolu vaselıne kreme kayısı yagının yarısını bosalıtıp ıyıce karıstırdım...sonra banyoya gırdım cıktım ve surdum her yerıme hemde bolca...ve 2 haftadır ıkı gunde bır kullanıorum..ınanın cıldım harıka bebek gıbı ve denıze gıtmıslıkten kalan bır bronzluk var nısanlımın dıbı dusuo :):)muhtesem deneyın kızlar..sorularınız olursa cevap verırım..hem kullandıgım kremı hem de kullandıgım kayısı yagı resmını ekledım... $64015_Vaseline-Cocoa-Butter-Bakim-Kremi-350-ml---Kakao-.webp$kayisi_yaginin_faydalari.webp

KIZLAR VE DE KREMIN ICINE YAGIN YARISINI BOSALTTIM HABERINIZ OLSUN...AYRICA 3 GUNDE BIR KALAN KAYISI KREMINE YUZUNUZE SURUP 2 SAAT BEKLETIP YIKAYABILIRSINIZ...AMAKURU CILTLER ICIN...HI BIR DE BU KREMI SURUP UYUDUM BEN SERIN ORTAM DA CUNKU TENI TEMIZLIO TERLEME OLUO BIRAZ VE KAYISI YAGINDAN DOLAYI TEN SICAK OLUO...YANI SURUP KOT GIYMENIZI DISARI CIKMANIZI FALAN TAVSIYE ETMIORUM...GECE SURMENIZ VE SERIN ORTAMDA UYUMANIZ TAVSIYEMDIR.ZATEN SABAH UYANINCA KREMDEN ESER KALMIO BUTUN CILT EMIO KREMI YUMUSACIK OLUO...VE DE SIKI :kkk::kkk::kkk::kkk::nazar::nazar::nazar::nazar:

KIZLAR VE DE KREMIN ICINE YAGIN YARISINI BOSALTTIM HABERINIZ OLSUN...AYRICA 3 GUNDE BIR KALAN KAYISI KREMINE YUZUNUZE SURUP 2 SAAT BEKLETIP YIKAYABILIRSINIZ...AMAKURU CILTLER ICIN...HI BIR DE BU KREMI SURUP UYUDUM BEN SERIN ORTAM DA CUNKU TENI TEMIZLIO TERLEME OLUO BIRAZ VE KAYISI YAGINDAN DOLAYI TEN SICAK OLUO...YANI SURUP KOT GIYMENIZI DISARI CIKMANIZI FALAN TAVSIYE ETMIORUM...GECE SURMENIZ VE SERIN ORTAMDA UYUMANIZ TAVSIYEMDIR.ZATEN SABAH UYANINCA KREMDEN ESER KALMIO BUTUN CILT EMIO KREMI YUMUSACIK OLUO...VE DE SIKI :kkk::kkk::kkk::kkk::nazar::nazar::nazar::nazar:

Canım yüzüne de sürüyor musun?

Back
X