- 2 Temmuz 2024
- 21
- -25
-
- Konu Sahibi asikogretmen01
Bence mümkün değil ama belki bilen biri vardır31 temmuzda kürtaj oldum 21 ağustosta geri çekilme ile ilişki oldu . Daha adet olmadım karnımda ağrı var . Sık idrara çıkıyorum kürtajdan beri öyle zaten. Midem bulanıyor aşırı sıcak basıyor terliyorum gebelik ihtimali var mıdır?
Ama ilk regli olmamışGeri çekilme bi korunma yöntemi değildir. Evet hamile olmanız mümkün. Kürtajdan / düşükten hemen sonra hamile kalan çok insan tanıyorum
Olsun. Çok yakın arkadaşımın başına geldi hiç regl olmadan hamile oldu tekrar.Ama ilk regli olmamış
Bu kadar erken belirti imkansiz31 temmuzda kürtaj oldum 21 ağustosta geri çekilme ile ilişki oldu . Daha adet olmadım karnımda ağrı var . Sık idrara çıkıyorum kürtajdan beri öyle zaten. Midem bulanıyor aşırı sıcak basıyor terliyorum gebelik ihtimali var mıdır?
Adet olmazsam yapacağım haftasonuBu kadar şüphelendiyseniz bi erken gebelik testi alın yada özel bir hastanenin acilinden girip beta hcg baktırın daha kesin olur
Adet olacakmışım gibi bi ağrı var gebelik olsa hemen belirti vermezdi heralde 9 gün içinde
Adet oldun mu son durum medir aynı belirtileri bende yaşıyorum çok stresliyimAdet olmazsam yapacağım haftasonu
Merhaba sonucunuz belli oldu mu hamilemisiniz31 temmuzda kürtaj oldum 21 ağustosta geri çekilme ile ilişki oldu . Daha adet olmadım karnımda ağrı var . Sık idrara çıkıyorum kürtajdan beri öyle zaten. Midem bulanıyor aşırı sıcak basıyor terliyorum gebelik ihtimali var mıdır?