Yatak Odası Dekorasyonu bu mu yoksa bu mu ?

krizantemcik

T-F-E
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2012
5.115
2.697
198
kızlarrrr sizce hangisi ??

Eklentiler

• $yatak 2.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 70
  • $yatak.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 91
yatak odan iyi ışık almıyorsa 1. model çok boğar bence.. siyahı severim ama dediğim gibi odanın büyüklüğü , ışık , duvarların rengi önemli olacaktır siyah mobilyada.. beyaz olan daha mantıklı geldi bana

şu an sadece model bakıorm cnm ev henüz tutulmadığı için kafamda model oluşsun istiorm :)

2 si de çok farklı tarzlar.. biri modern diğeri country.. siz kendinizi hangisine daha yakın buluyosunuz?

2 si de çok farklı tarzlar.. biri modern diğeri country.. siz kendinizi hangisine daha yakın buluyosunuz?

ben ikisini de begendm yalnız evin geneli modern spor bi tarz olcak kafamdaki düşünce o..acaba yatak odasında daha böle romantik bi tarz mı kullansam ??

İsigi az olan kucuk bir oda da pek romantik olmayabilir bence evine gore secim yapmalisin:)
Moderne daha yakin country odalara da bakabilirsin
Kolaylar gelsin

tabi ki sağdaki çok romantik bir havası var diğeri arkadaşlarında söylediği gibi ışıksız bi yatak odan olursa çok boğar bu benim fikrim tabi ki

çok ferah ışık alan bir yatak odan yoksa bence 1.den uzak dur derim hem tozuda çok gösterir 2. gayet hoş çok romantik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…