Örgü bu modelin yapılışını bilen varmı

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

nar

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mart 2008
1.895
7
slm hanımlar resimdeki modeli çıkaramadım yardımcı olabilecek varmı a.s.

aynı anda yazmısız sanırım kaydirigubbakcemile3
bu arada kendime inanamıyorum çok örgüden anlarmısım gibi daldım içeri delikafadulden
ama çok hevesim var öğrenmek için öğreten olursa öğrenirim gamyoncuiremsu

ama sen benim işime yaramazsınki anneni çağır o bilir bir eski model çünkü bu

bu modelin adını karnıbahar olarak biliyorum internetten araştırırsan eminim yapılışını bulabilirsin daha fazla yardımcı olamadığım için üzgünüm: utangac:

bu modelin adını karnıbahar olarak biliyorum internetten araştırırsan eminim yapılışını bulabilirsin daha fazla yardımcı olamadığım için üzgünüm: utangac:
çok teşekkür ederim vasfi.:roflol:hiç vasfi diye birinden örgü örneği alacağım aklıma gelmezdi .hatta bir sürü modeli daha buldum gerçekten ismi bilmen çok işe yaradı .xxxxxxxxxx mesaj editlenmiştir..Site adresi vermek yasaktır.a.s.bak burda bir çok model var .delikafadulden

Son düzenleyen: Moderatör:
aaa link çıkmamış yanlış bir şey yaptım herlde sonra yine deneyeceğim .

sengözlerimebaksanab yaşa ki neler göresin ayrıca vasfi biricik oğlumun adı onun için seve seve kullanıyorum teşekkürüne benden de bir teşekkür sana by by

sengözlerimebaksanab yaşa ki neler göresin ayrıca vasfi biricik oğlumun adı onun için seve seve kullanıyorum teşekkürüne benden de bir teşekkür sana by by
işin latifesi cnm tabiki biliyorum vasfi değilsin oğluna bendenkocaman öpücüka.s.

ay ne güzel muhabbet etmişsiniz ayol..gece gece hoşuma gitti....

bende öpim bari vasfiyi :1hug:

ne işim varsa benim burda..hayret hiç uğramam halbuki ben bu taraflara ...

***evlilik hazırlıkları *** ndan dışarı adım atmam ben... ama muhabbetiniz hoşuma gitti valla Şeniz

ALLAH kavuştursun bilirim beklemek zor ben nişanlı 9 ay bekledim yatılı okulunu ama her hafta sonu gelirdi yada ben giderdim yakındı okulu ne gıcığım dimi olsun hasret sevgiyi pekiştirir evlennince zaten hergün berabersin hep başında öf tadını çıkar nişanlılık en güzel zamanlara.s.

biz 3 sene çıktık ..8 aydır nişanlıyız...ben şimdi asker yolu bekliyorum...neyseki kısa dönem askerliği... kaydirigubbakcemile3

olsun ama 5 yıl gibi geliyo 5ay..3yıl boyunca her gün görmeye alısırsan böyle zor olur ayrılık :a015:
ALLAH kimseyi sevdiklerinden ayırmasın

amin cnm .hayatta herşey oluyo ama hasretde var kavuşmakta .ALLAH başka dert keder vermesin . en kötü ayrılığınız bu olsun .a.s.

amin cnm .hayatta herşey oluyo ama hasretde var kavuşmakta .ALLAH başka dert keder vermesin . en kötü ayrılığınız bu olsun .a.s.

amin amin...bidaha ayrılık olmaz inş :):asigim: :1hug:

örnek diye başlanmış iş muhabbete dönmüş helal olsun sonuna kadarda banada okuttunuzya

örnek diye başlanmış iş muhabbete dönmüş helal olsun sonuna kadarda banada okuttunuzya
ooo sen gelene kadar askerler gelmiş vasfi koceman olmuş ben o örneği yaptım hatta benimde oğluşum olduuuuu ama hoşgheldin yinede a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…