• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri bu modele bi bakın lütfennnnn

Certanly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2008
217
0
96
Antalya
arkadaşlar bu modeli denedim güzel oldu, aslında tam istediğim gibi bir model bulamadım, boyle basene oturup sonra kabaran modelleri seviyorum ama iyi bir terzi bulamadım... sizce bu model nasıl çok mıu sade??? kır düğünü olacak düğünüm uygun mu??

bi de bu 2 model hoşuma gidiyor bu nasıl sizce ama bu modellerin hazırını bulamadım, diktirmek gerekiyor

Eklentiler

• $20092010gelinlikmodelle.jpg
    $20092010gelinlikmodelle.jpg
    5,8 KB · Görüntüleme: 79
  • $rb1856.jpg
    $rb1856.jpg
    6,5 KB · Görüntüleme: 84
şimdi cnm öncelikle ben de gelinligimi gecen ay aldım:)
vee hhiç aklıma gelmiyen bi modeli deneyince begendim:)
benceeee bunlara benzer hazır modelleri giyip deneee cidden çok farklı durabiliyor üsteee..
mesela ben hafif beli düşük modelleri çok begeniyordum nette amaaaa üzerimde denedigimde okdr kötü durduki anlatamam:)
kısacası bikaç model git dene gelinlikcilerde ondan sorna diktirmeye karar ver:)

kır düğünlerınde çok abartılı modeller tercıh edılmıyo genelde tabı zevk meselesı ama benım 1. model hoşuma gıttı bıde arkadaşa katılıyorum beğendiğin model üstünde farklı durabılıyo madem dıkılıcek üstünde farklı model dene gör ondan sonra karar ver

1. model hazır zaten diktirme konusunda güvenemedim kimseye 2 ayım var düğün için, yetişmez belki diktirince.. 1. model çok mu basit???

canım birinci modelin altını degişik yaptırsan üstü hoş duruyoda CADIARZU

üst kısmında hafif parlayan boncuklar var, net görülmüyor, alt kısmında yanlarda bi kaç sıra fırfır var, arkası kuyruklu, ama o satılan yer dikim yapmıyor, hazır geliyor oraya,
ben de hiç böyle giyen bi gelin görmedim, herkes kabarık giyiyor, daha parlak taşları olan şeyler oluyor, kararsızım o yüzden... çok sade.. parıltılı modeller tabiki çok göz dolduruyor ama kırdüğününde gitmez taşlı modeller diyorlar, dantel daha çok gider diyorlar.. kızlar karışık oldu biraz, kusura bakmayın

ayy ne güzel kır düğünü :))

Allah mutlu etsin cnm a.s.

valla ben 3 gelinliğide beğendim yaa şık gelinlikler. zaten kır düğününde abartılı bir model hoş olmaz bana göre ....

1. resimdeki gelinlikte çok güzelmiş sade ve şık zemuszemus

1. ve 3. gelinlik gercekten cok güzel ve kir dügününe cok yakisir

ilk we 3.modeli beendm.1. model onur bridals olsa gerek cok gusel modelelr war sitesıdnen bakabilrisiniz

Back