• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri bu modele bakarmısınız??

Certanly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2008
217
0
96
Antalya
..........................................

Eklentiler

• $ressssooooo.jpg
    $ressssooooo.jpg
    6,8 KB · Görüntüleme: 85
  • $ressso.jpg
    $ressso.jpg
    6,2 KB · Görüntüleme: 71
  • $resim.jpg
    $resim.jpg
    5,9 KB · Görüntüleme: 73
  • $reesim2.jpg
    $reesim2.jpg
    5,4 KB · Görüntüleme: 82
Son düzenleme:
gelinlik sade,ama ben klasik gelincilerden yanayım kabarık olsun derim yinede güzel eğer giyen sensen çok yakışmış ayrıca ben saç modeline bayıldım tam benim istediğim tarzda,hayırlı olsun..:)

saol canım deneme yaptık saçımı orda yaptılar.. yani gelin saçı değil:))
çok mu sade???
fotodan tam anlaşılmamış sanırım... biraz önü ve sol yanı taşlı, prıltılı

o zaman saçını kesinlikle böyle yaptır derim beyaz zambak hatta o saç aksesuarını iste..:)
çok sade değil taşları varsa fotodan pek belli olmuyor,gayet yakışmış hiç kuşkun olmasın..:)

gercekten güzel mi?? ben sade arıyordum zaten , bunun bedeni biraz büyük, bi beden küçük olcak, yakayı azıcık aşagı indirtcem, ama model çok güzel duruyor, inşallah düğün mekanında da öyle durur, sonuçta gelinlikçide çok ışık oluyor tam anlayamıyor insan....

cnm valla peri kızı gibi olmuşsun herşeyinle hazırmışsın gelinligi giydiginde saçlar falan güzel duruyor:)direk damat gelip alıp götürseymiş seni:)ben çok begenndim acaip asil duruyor:)içine sinsin bence kafanı karıştırma al derim:)

cnm valla peri kızı gibi olmuşsun herşeyinle hazırmışsın gelinligi giydiginde saçlar falan güzel duruyor:)direk damat gelip alıp götürseymiş seni:)ben çok begenndim acaip asil duruyor:)içine sinsin bence kafanı karıştırma al derim:)

gerçekten mi?? canım benim saol yaaa.. çok kararsızım aslındA, buraya koyayım dedim aslında begendiğim bi model daha vardı bu gelinlik 700 lira daha pahalıydı ona göre , ama bu daha içime sindi gibi, diğerini nete koydugumda etek kısmını pek begenmemişti insanlar, bu da cok sade gibi ama bakalım alcak gibiyim, kaporayı vermiştim zaten..

gerçekten mi?? canım benim saol yaaa.. çok kararsızım aslındA, buraya koyayım dedim aslında begendiğim bi model daha vardı bu gelinlik 700 lira daha pahalıydı ona göre , ama bu daha içime sindi gibi, diğerini nete koydugumda etek kısmını pek begenmemişti insanlar, bu da cok sade gibi ama bakalım alcak gibiyim, kaporayı vermiştim zaten..

cnmm saçalrın makyajınla çok güzle olursun ben heryerini begendimmmmm düşünmeden alırdım:)düğünde sade olmassın emin ol kabarık model çok denediysen bu senin göüzüne çok sade gelmiştir:)gayet güzel sade de deil:)bide daha net bi resim eklesene cnm büykte olsun biras..sanırm drapeli ve eteginde boncuktan işlemeler var ama anlaşılmıyor tam:)

Aşağısı düz inenleri sevmiyorum ben. Ben de yeni aldım kendiminkini eklemek istiyorum ama photoshopla yüzümü karalamasını bilmiyorum. Nasıl olacak_? Yapamazsam eklemem

arkadaşlar teşşekkür ederim yorumlşarınıza, aslında çok model denemdim ama bu modeller daha hoşuma gidiyordu.. daha büyük bir resim nasıl koyacagımı bilmiyorum

cnm bencede gusel sade we cok sık fiyatıda cok ii walla hiç suphe etme al :lepi:sanda cok yakısmıs zatenn alkisalkisalkis

Klasik ve sade bir model ama güzel..

Saçını ve duvağını biraz hareketli yaptır da gelinliğe hareket gelsin biraz.
Mutluluklar..

canım benim gelinliğim de buna çok benziyor ama benimkisi hafif krem rengi eteği yandan açılıyor altta bir parça daha var o parça sırf işleme taşlarla işlenmiş diğer parçada da aralıklı aralıklı işlemeler var arkasında hafif kuyruğu var tipi aynı seninkisi gibi ama çok şık duruyor böle gelinlikler sakın kafanı kurcalama çok yakışmış bu model ben sadece bir gelinlik denedim ve hemen karar verdim hala da kararım değişmedi önemli olan sana yakışandır taşı süsü 2.planda kalır ve bu sana çok çok yakışmış emin ol buna

benim şahsi görüşüm hiç begenmedim tabi senin görüşün zevk meselesi içine sindiyse senin sorun deil iiçne sinmesi çok önemli ii düşün ilerde pişman olma

Back