Saç Kesim Şekilleri bu model nasıl yapılıyor? maşayla mı?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
bence en garantisi bu resmin bir çıkışını alıp kuaförüne göstermen olur canım. başka türlü anlatabileceğini sanmıyorum net olarak.

dalgalı fön canım ama kuaföre dalgası biraz hafif olsun de ben kuzenin nişanında dalgalı fön yaptırmıştım maşa yaptırmışım gibi kalın dalgalı olmuştu saçlarım ama güzel olmuştu

Son düzenleme:
fonle alakası yok canım masa kalın masa desen ben arada bı masayla yaparım boyle

bukleleri yaptıktan sonra ellerini köpükle bukleleri dağıt. aynısı meydana gelio ben hergün kuzenime yapıyorum bu modeli telefonuna atmış resmi bana gösteriodu =))

arkadaşlar sakin:18::18: bu model hem iri maşa hem de fönle yapılabilir. önemli olan dalgaların uçlara verilmesi

bence de hem maşayla hem de fönle yapılıyor. fönle yaparken kuaför fırçayı saçıma sardıktan sonra diklemesine çekmişti böyle dalgalar olmuştu.

bence de hem maşayla hem de fönle yapılıyor. fönle yaparken kuaför fırçayı saçıma sardıktan sonra diklemesine çekmişti böyle dalgalar olmuştu.

Evet katılıyorum, o şekilde yapılabilir, burgu fön deniyormuş buna. Ama maşayla da yapılabilir, çok diplerden sarmazsanız aynı sonucu alırsınız.

hmm tşkr ettm
maşayla yapıldığı zaman yan mı sarıcaz dik mi sarıcaz dipten mi sarıcaz uçtan mı başlıcaz sarmaya? pek bi bilgim yok da bu konularda :)

saçına bi fön çek yada hafifçe düzleştir. ondan sonra saçlarını orta kalınlıkta tutamlara ayır. maşayla yapmak çok alışkın olmayan birisi için daha kolay. maşayı yere dik olacak şeklde sadece saçının uçların uygula. örneğin saçlarınönüne aldığında göğüs altına geiyorsasen uçtan maşa ile sardığında maşa en fazla omuzlarına gelsin. bukleleri bozmamanı tavsiye ederim. buklelere hafif bi sprey sıkabilirsin yada köpüğü elinde iyice eritip buklelerini elinle döndürebilirsin. saçların kendini salınca çok hoş olucak. bence bu işlem için iri maşa kullan kolay gelsin kızlar:79:

nasıl alakası yok sen bilmiyo olabilirsin ben dalgalı fönle yaptırıyorum bilmeden konuşma

1SENELIK KOFORDE CALISMIS TECRUBESI OLAN BIRISI OLARAK SOYLUYORUM ONCE DIGER YORUMLARI BI GOR ONDAN SONRA KONUS BI ALLAHIN KULU FONLE YAPILDIGINI SOYLUYOMU GIT KIME SORARSAn sor masayla yapılmıs bu sac ASIL SEN BILMEDEN KONUSMA

Son düzenleme:
bence en garantisi bu resmin bir çıkışını alıp kuaförüne göstermen olur canım. Başka türlü anlatabileceğini sanmıyorum net olarak.

katılıyorum anca boyle ıstedıgın modelı yaptırabılırsın cogu kısıde boyle yapıyor zaten

çok hoş modelmiş ama benim kuaförlere hiç güvenim kalmadı ... kuzenimin düğünün de telefonuma istediğim saç modelinin resmini atıp kuaföre bundan istiyorum dedim ... sonuç :hiç alakası bile yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…