Bu mobing değil mi??

Almaz mı haber bile vermiyorlar :) inanın serviste en az konusan hayatını en az anlatan insan benimdir yukarıda da yazdım ameliyatımı bile olunca öğrendiler

dezavantajım en son gelen benim hepsi benden hem yaşça hemde kıdem olarak çok büyükler ben ağzımla kuş bile tutsam olmuyor

hastaysanız rapor alacaksınız. hemşiresiniz hastayken hastalara nasıl yardımızın dokunabilir. özel hayatınızı kimseye anlatmayın. millete ne.. anca laf veriyorsunuz. azıcık sert görünün ozman kimse size laf söyleyemez...

beni hayat öyle sert yaptı.. biri demişti işte çok sert görünüyorsun ama çok eğlenceliymişsin diye sert durmayınca resmen sömürmek isteyen çok oluyor.

Sana yazmak için üye oldum.Mesleğine aşık bir hemşireyim,ancak benim minnoş kalbim tıpkı senin yaşadıkların gibi mobbing in dibini kaldıramadı istifa ettim.Umarım bir yolunu bulursun,ben bulamadım
Şu bir yılı sinir haplarıyla geçirmemek için direniyorum umarım başarırım. Tabi heryerde vardır aynı sorunlar ama büyük şehirde büyük hastanede çok daha büyük sıkıntılar var

Ölüyorum desen ölme çalış derler hatta daha yetmez ölüncede gel derler maalesef artık aynı salaklığı yapmayacağım kullanıcam haklarımı

Size ne deyin? Kime ne sizin kilonuzdan ay ben anlamiyorum ne hakla insana bu tarz laflar edebiliyorlar. Siz sessiz kalmayin bozun hepsini siz napiyosunuz ki bu laflari dediklerinde?

Bu şekil düşünüp kendimi doldurmak istemedim ama galiba sebep bu. Geçen gün konusu geçti l beden forma aldım büyük geldi m ile değiştirdim birisi diyorki m sana olmaz imkansız :) yani ben yalan söylüyorum sanki. Öyle de bir iddia ediyor tamam dedim olmuyosa olmamıştır ne diyim

Teşekkür ederim maalesef çok sessiz ve cevap vermeyen sonrada ağlaya zırlaya kendini harap eden biriyim hiç sevmiyorum bu huyumu

Kadrom geldi bu benim kendi kadrom sürem doldu son verilen değil. Sadece 1 yıl daha çalışma şartı var tayin için. Ben rahatsız olduğumu söyledim rapor hak değil şöyle böyle bir sürü şey dediler alırsam arıza çıkacak diye aldım ama çok zor çalıştım bu seferde böyle dediler

Sessiz olunca ben salağım gel beni ez demiş oluyorum evet ezik buluyorlar

Size ne deyin? Kime ne sizin kilonuzdan ay ben anlamiyorum ne hakla insana bu tarz laflar edebiliyorlar. Siz sessiz kalmayin bozun hepsini siz napiyosunuz ki bu laflari dediklerinde?
Mal gibi cevap vermeyip sonra ağlıyorum evde zırıl zırıl psikolojik destek alırken böyle değildim hiç sakınmıyordum bırakınca yine böyle oldum

Keşke bende söylemeseydim

Bütün bunları yapan bir kişi mi, yoksa serviste size karşı genel bir tutum mu var?

Aslında rapor almamak, ya da kendinden çok vermek bir iş yerinde sizi değerli yapmaz. O yüzden bu tür hareketlerden uzaklaşmanız lazım.
Ameliyat mı oldunuz, raporunuzu alın, iyileşin. Sizin yokluğunuzu da görsünler ki, siz olmadığınızda iş yüklerinin ne kdr arttığını bilsinler, yaptıklarınızın farkında olsunlar.

Ayrıca özel hayatınızla ilgili hiçbir şeyi söylemeyin. Spora gittiniz ve bir yerinizi mi sakatladınız. Bunu söylemek zorunda değilsiniz, söyleyeceğiniz tek şey “belim sakatlanmış, ayakta duramam”, bitti gitti. Ne daha fazla ne daha az. Laf mı ediyor, “ yapabileceğim bir şey yok” diyip geçeceksin. Böyle herşeyi, sizi dibe çekmek için kullanan insanlara, insan gibi değil hakettikleri gibi davranın.

Kibarlığı, iyi niyeti, kendinden vermeyi “enayilik” sanan bir grup insan var. Onları, kendilerinin yaptığının aynısını onlara uygulayarak yenebilirsiniz. Ama ben sizin bunu yapamayacak kadar naif olduğunuzu düşünüyorum.

Mobbing guzelim ama ülkede koruyan yok

Keşke bu kadar salak ve sessiz olmasaydım onlar egosunu şişiriyor ben evde salya sümük. Naif değil salağım bence
Hayır siz iyi bir insansınız. Onlarsa ..... Cehennem bu tarz insanlardan oluşacak merak etmeyin.

Ama siz de karşılık vermeyi öğrenin. Bundan daha kötü ne olabilir ki? Zaten fazlasıyla mobing yapıyorlar karşılık verin de bari değsin, ama onların da içlerine dert olsun.

Cidden bu tarz insanlara karşılık vermek niyeti bozmuyor emin olun. Siz size iyi davranana iyi bir insan olmaya devam edin. Ama her bi şeye karışan insanlara da lafınızı esirgemeyin.

Siz bu konuda bize güvenin, hiç kendinizi doldurmak değil, net hasetler, önce bunun bilincinde olun ama bilmek yetmiyor, susturmak için kendi silahlarıyla vurmayı da bilmek lazım.

Kilonuza mı konuşuyor, tatlı tatlı saçına giydirin, sürekli aynı şekilde topluyorsun açık daha çok yakışır sanki deyin, açınca da yok sen yine saçına topla en iyisi deyin. Başka birine, güzel kızsın ama şu takıları takma abartı duruyor deyin. Bir diğerine aylaynırın(böyle yazılmıyorduru ama TDK ya bakamayacağım şimdi) çok ince biraz daha belirgin yap deyin. Küçük ama etkili şeyler, kimse fiziksel özelliğinin eleştirilmesini istemez, kendiniz de biliyorsunuz zaten.

Ay bana denk gelseler ne eğlenirdim. Dokunmayana dokunmam ama böylelerine yaparım. Siz de deneyin, rahat edersiniz.

Takmayın
En geç bir seneye tayin ister daha iyi insanlarla karşılaşırsınız inşallah

Keşke yapabilsem çok isterdim beni kilomla vuruyorlar ama bi gerçek var serviste zayıf kimse yok

bence işin sırrı her şeyi çok takmayıp gereken cevabı vermekte..bende pek beceremiyorum ama azmediyorum her konuda değil ama dolduğumda patlıyorum…o an spora gidip gitmeyeceğimi sana soracak değilim canım istedi gittim hasta da olurum düşerim de izin de alırım rapor da diyebilirsiniz karışamaz size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…