Maske Tarifleri Bu maskeyi daha önce duyan veya deneyen var mı acaba?

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

ozgemy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
49
0
36
İstanbul
Dr Sevil Özkan, Cildi derinlemesine temizleyecek olan, mısırunu maskesi tarifini, Kanal 7 ekranlarında, İkbal Gürpınarın Mutfağı programında anlattı.

GEREKLİ MALZEMELER :
* 2 çay kaşığı mısırunu,
* 1 tatlı kaşığı kil,
* tatlı kaşığı domates suyu (Domates suyu yoksa, aynı miktarda yoğurt suyu,)
HAZIRLANIŞI VE KULLANIM ŞEKLİ : Bütün malzeleri karıştırıp, yüzünüze maske gibi uygulayın. 7 dak bekletip, ılık su ile yıkayın .

cildim yağlı ara arada akne problemim oluyor tabi siyah noktalarda mevcut burnumda internette bana uygun bir maske ararken bunu buldum.yoğurt tercihim değil domatesin suyunu çıkartıp karıştırmak en iyisi diye düşünüyorum çünkü domateste bulunan likopen maddesi, bilinen en etkili antioksidanmış.cilde çok faydalıymış sivilce ve siyah noktalara iyi gelirmiş karbonatta leke giderir kil de sivilce ve gözeneklere iyi gelir bana mantıklı geldi sizin fikirlerinizi de almak isterim.

evet canım uygulamıştım da. gayet güzel bir maske ve iyi geliyor. ben zaten kile bayılırım :)

ben domates maskesi yapıyorum benim yüzüm zaten beyaz bir de yağlı değil ama yine de bir deneyeyim dedim çok kuruttu cildimi.:/ yanaklarım kırmızı kırmızı oldu. ama belki cildi yağlı olan varsa işe yarayabilir hem lekelerin rengini de açıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…