• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Bu maşayı kullanan var mı? Remington Pearl

dove

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2009
3.310
4
0
Diyarbakır
Selam kızlar, 4 sene önce 15 tl ye Rowentanın bu demir ürününü almıştım. Daha önce maşa kullanmadığımdan alışana kadar kullanayım diye.
Ama hiç güzel bir ürün değil, özellikle 1 saat açık tutacaksın ki ısınsın. Demir olması da dezavantajdı, saçlarım çok kırılıyordu.

Saçlarımı omuz hizasında bob model kestirdim geçenlerde ve maşalı kullanayım dedim. 1 kere yaptım çok hoş bir görüntü oldu. Bunu görünce internette gördüğüm aşağıdaki maşayı sipariş ettim. Henüz elime geçmedi. Sizden kullanan var mı? Umarım iyi bir alettir.

ben bugün aldım güzel baya hoşuma gitti. kısa süre sarılı tutsam da güzel bukle oluyor. bu maşanın avantajı buklenin uçlara doğru daha küçülmesi böylece daha doğal duruyor :) güle güle kullan :10:

ben bugün aldım güzel baya hoşuma gitti. kısa süre sarılı tutsam da güzel bukle oluyor. bu maşanın avantajı buklenin uçlara doğru daha küçülmesi böylece daha doğal duruyor :) güle güle kullan :10:

çook teşekkür ederim, güzel olmasına sevindim sen de güle güle kullan :)
çok merak ediyorum hemen gelir inşallah.

Maşam bugün geldi. İlk denememe rağmen çok rahat yaptım. en kısa zamanda saçlarımın fotoğrafını çekip koyucam. bütün saçım en fazla 15 dk sürmüştür. hem de maşa 30 sn de falan ısınıyor :)

Back