• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Bu marka saç düzleştiricilerden hangisini alayım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi bal peteği
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

bal peteği

Ziyaretçi
bayanlar ben kışın bi hataya düştüm bu sinbonun 10 ytl lik düzleştiricisini aldım:oklava:
ama saçalrımı yaktı we kırdı senağlamaşimdi yeni bitane alıcam fakat hangisi daha iyi
rowenta elite ultra compact cf 7212
babyliss st 25 crü
remington s 1031 bukle we saç düzleştirici

daha ii resim eklemeyi bilmiorum koyamadım sizce hangisi daha iiii???

ßence Remington s 1031! Remington un genelde iyi oluyo zaten..

kesinlikle remington cnm hatta saçların şuan yıpranmışsa remingtonun kuru ve yıpranmış saçlar için olan düzleştiricisi var onuda alabilirsin..

kesinlikle remington cnm hatta saçların şuan yıpranmışsa remingtonun kuru ve yıpranmış saçlar için olan düzleştiricisi var onuda alabilirsin..

bende remington ın yıpranmıs saclar ıcın olan duzlestırıcıs var ve memnunum .. tavsıye ederm yerimseniben

canım ben de aynı düzleştiriciden magdurum saçlarını toparlamak için bir bakım maske filan uyguladın mı? yazsana

ıyyy evet bndede var o simbodan geçen sene upuzun saçlarımdan oldum onun yüzdünden:kızgın: şimdi braun aldm gayet mutluyum:teytey:

allah iyiliğini versin senin...
10 milyonluk düzleştirici alınır mı hiç?
remington u tavsiye ederim...
benim saçlarım zaten düz ben kullanmıyorum ama,
kullanan arkadaşlarım oldukça memnun...

ya ben 15 euroluk aldim ince masa ondan cook memnunum birde 90 euroluk aldim kalin, ama incesi daha ucuz olmasina ragmen süppperr

kızlar tşk ederim temmuzsendromu cnm maske falan toparlamaz o saçı die direk kestirdimm uzundu saçlarımda

canım ben bu markalardan kullanmadığım için bilemeyeceğim ama benim braundan düzleştiricim ve maşam var düzleştiriciyi çok kullandığım için(tabi saçım da biraz tuhaflaştı:) birkç ay sonra bozuldu ama maşamdan çok memnunum saçımda ince telli düz ama çok değil braundan tavsiye ederim:)
düzleştirici saçımı tuhaf yapmştı ve bayağı kırmıştı saçlarımı renkte tuhaflaşmıştı fakat omzuma kadar kat kestirdim rahatladım düzelmşti cnm:)

ben babyliss kullanıorum çok memnunum hatta arkadaşlarım bile aldı çok memnunlar

canım baybliss pro 230 kullanıyorum tavsiye ederim.Ben çok memnunum

ben de remington kullaniyorum s1051 super otesi birsey yarim saatimi almiyo bile,
superrrrrrrrrrrrr ,,pisman ollmazsin al

Back