Kontakt Lens bu lens uyar mı?

sertu3484

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2012
6
1
Merhaba arkadaşlar,

aşağıdaki linkteki lensten -1,50 veya -1,75 ölçülerinde bir kutu lens alsam beni bir gün idare eder mi daha doğrusu hem sağ hem sola aynı kutudan takabilir miyim aynı numara kullanmak şartıyla? Önceden başka mesajlarda bahsettiğim kostüm etkinliğim var ve 1 gün için lens lazım gözlük bozuyor kostümü. göz numaram 1,75 sağ, 1,5 sol.

teşekkürler...

Softlens Daily Disposable 30 Lens

Merhaba arkadaşlar,

aşağıdaki linkteki lensten -1,50 veya -1,75 ölçülerinde bir kutu lens alsam beni bir gün idare eder mi daha doğrusu hem sağ hem sola aynı kutudan takabilir miyim aynı numara kullanmak şartıyla? Önceden başka mesajlarda bahsettiğim kostüm etkinliğim var ve 1 gün için lens lazım gözlük bozuyor kostümü. göz numaram 1,75 sağ, 1,5 sol.

teşekkürler...

Softlens Daily Disposable 30 Lens

Merhaba mesajınızı okudum size cevap yazıp yardımcı olmak istedim. Öncelikle daha önce herhangi bir marka lens kullanma deneyiminiz oldu mu?gözünüzün çapını temel eğrisini ölçtürdünüz mü? eğer bunları biliyorsanız bir gün için her iki gözünüz içinde -1.50 dioptri de lens kullanmanızda bir sakınca olmaz. bahsettiğiniz lensin çapı 14.20mm temel eğrisi 8.60mm.
0.25 derecelik bir fark çok önemli bir görüş sıkıntısı yaratmayacaktır. Benim sağ gözüm +1.00 sol gözüm +1.25 dioptri ama ben aylık renkli bir lens almıştım bir kutudan bir çift lens çıkmıştı ve her ikisinide 1 ay boyunca +1.00 kullanmıştım bir sıkıntı yaratmadı. Söylediğim gibi eğer lensle rahat edebilirseniz bir gün için bu küçük derece farkı sizi pek etkilemeyecektir. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Sevgiler.

X