Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mürekkep lekesi ne yazıkki çok zor geçiyor. Süt döküp üzerine peçete bez koyup yavaş yavaş mürekkebi emmesini sağlayın. Eskiden kosla çok iyi çıkarırdı ama artık iyi değil. Sodyum perkarbonat alın. Sıcak suda çözdürüp bir güzel silin. Halımdaki yıkamada dahi çıkmayan lekelerimi o sayede çıkardım.3.5 yaşında kızım tahta kalemiyle koltuğu yazmış geçmiyor nasıl geçer hanımlar ?Eki Görüntüle 3325048
Leke çıkartıcı deterjanlar spreyler oluyor . Birde bulaşık makine parlatıcısı biraz halıya dökünce oda geçiriyor diye duymuş tum
Tahta kalemini denemedim ama kırmızı şişede cif leke uzmanı sprey çok iyi leke çıkarıcı, tükenmez kalem lekelerini çıkartıyor. Bulaşık makinesi parlatıcısı da eklerseniz çıkabilir.
Bunları denedim ama geçmiyorMürekkep lekesi ne yazıkki çok zor geçiyor. Süt döküp üzerine peçete bez koyup yavaş yavaş mürekkebi emmesini sağlayın. Eskiden kosla çok iyi çıkarırdı ama artık iyi değil. Sodyum perkarbonat alın. Sıcak suda çözdürüp bir güzel silin. Halımdaki yıkamada dahi çıkmayan lekelerimi o sayede çıkardım.
Siz bunu alıp kullanım, bana dua ederseniz. Hem çocuğun kıyafetlerinde çıkmayan lekeleri de çıkarırsınız. Ben domol, kosla, sirke, tuz neler neler denemiştim halımdaBunları denedim ama geçmiyor Eki Görüntüle 3325056
Nerde satılıyor bunlar canım ?Siz bunu alıp kullanım, bana dua ederseniz. Hem çocuğun kıyafetlerinde çıkmayan lekeleri de çıkarırsınız. Ben domol, kosla, sirke, tuz neler neler denemiştim halımda
Şuan parlatıcım yok, Arap sabunu da sanmıyorum bukadar kimyasalın geçirmediğini oda geçiremezAnladim evet. Sıvı arap sabunu bide parlatıcı çıkartırsa eğer.
trendyok, Hepsiburada, n11 hepsinde var. Hangisi size uygunsa ordan alırsınzNerde satılıyor bunlar canım ?
Anladım umarım çıkar bi şekildeŞuan parlatıcım yok, Arap sabunu da sanmıyorum bukadar kimyasalın geçirmediğini oda geçiremez
Teşekkür ederim son çare geçmezse ondan alırm artıktrendyok, Hepsiburada, n11 hepsinde var. Hangisi size uygunsa ordan alırsınz
Denedim onuda yaramadı maalesefSivi bulasik sabunu denediniz mi. Türkcesi bu mu emin olamadim elde bulasik yikar iken kullanilan sey