Bu leke nasıl geçer ?

Begonya2

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
10.426
21.670
27
3.5 yaşında kızım tahta kalemiyle koltuğu yazmış geçmiyor nasıl geçer hanımlar ? IMG_0177.jpeg

Leke çıkartıcı deterjanlar spreyler oluyor . Birde bulaşık makine parlatıcısı biraz halıya dökünce oda geçiriyor diye duymuş tum

Tahta kalemini denemedim ama kırmızı şişede cif leke uzmanı sprey çok iyi leke çıkarıcı, tükenmez kalem lekelerini çıkartıyor. Bulaşık makinesi parlatıcısı da eklerseniz çıkabilir.

3.5 yaşında kızım tahta kalemiyle koltuğu yazmış geçmiyor nasıl geçer hanımlar ?Eki Görüntüle 3325048
Mürekkep lekesi ne yazıkki çok zor geçiyor. Süt döküp üzerine peçete bez koyup yavaş yavaş mürekkebi emmesini sağlayın. Eskiden kosla çok iyi çıkarırdı ama artık iyi değil. Sodyum perkarbonat alın. Sıcak suda çözdürüp bir güzel silin. Halımdaki yıkamada dahi çıkmayan lekelerimi o sayede çıkardım.

Bu en sonda ki fırça başlıklı biraz. O lekeli bölüme sürüp birazcık bekletip sonra kuruyor. Daha önce denedim ise yaramıştı. Bazen benimde halıma kola çay vb. Dokulebiliyor. 😀

Leke çıkartıcı deterjanlar spreyler oluyor . Birde bulaşık makine parlatıcısı biraz halıya dökünce oda geçiriyor diye duymuş tum

Tahta kalemini denemedim ama kırmızı şişede cif leke uzmanı sprey çok iyi leke çıkarıcı, tükenmez kalem lekelerini çıkartıyor. Bulaşık makinesi parlatıcısı da eklerseniz çıkabilir.

Mürekkep lekesi ne yazıkki çok zor geçiyor. Süt döküp üzerine peçete bez koyup yavaş yavaş mürekkebi emmesini sağlayın. Eskiden kosla çok iyi çıkarırdı ama artık iyi değil. Sodyum perkarbonat alın. Sıcak suda çözdürüp bir güzel silin. Halımdaki yıkamada dahi çıkmayan lekelerimi o sayede çıkardım.
Bunları denedim ama geçmiyor 😔 IMG_0178.jpeg

Sivi bulasik sabunu denediniz mi. Türkcesi bu mu emin olamadim 🤦 elde bulasik yikar iken kullanilan sey

X