Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ilk once 12 seanslık bir pakete gittim bitmeyince 10 seanslık bir paket daha aldım yarisindayim ama yine de bitmedi bu seanslar nasıl biter lazerin bitmesi icin kesin tavsiyeleriniz neler
cihazınızı iyi seçin. bazen kıl köklerini görmüyor cihazlar boşa yaptırmış oluyorsunuz. mesela benim kollarımı ve üst bacağımı görmüyor lazer oraları almak zorunda kalıyorum. iyi bir yere gidin kıl kök durumunuza baktırın
ilk once 12 seanslık bir pakete gittim bitmeyince 10 seanslık bir paket daha aldım yarisindayim ama yine de bitmedi bu seanslar nasıl biter lazerin bitmesi icin kesin tavsiyeleriniz neler
Bende 10 seans gittim başa döndüm başlıklar sıkıntı özellikle bitmesini istemiyorlar ki tekrar gidelim diye malesef. Umarım düzgün birer bulursunuz tavsiye edecek birsey yok cunki kıllar uyutuldugu icin 3 ay sonra tekrar cıkıyor malesef
Yüzde yüz bitmesini beklemeyin kişiye göre değişir lazer etkisi ve iyi cihazı seçmek lazım. Diod öneririm gerçek epilasyon o bence bide Aleksandra diğerleri IPL hep yani bitirmiyo sadece uyutuyor. Şu 12 seans sonrası killarinizin ne kadarı bitti acaba