- Konu Sahibi prensesperii
ilk once 12 seanslık bir pakete gittim bitmeyince 10 seanslık bir paket daha aldım yarisindayim ama yine de bitmedi bu seanslar nasıl biter lazerin bitmesi icin kesin tavsiyeleriniz neler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 10 seans gittim başa döndüm başlıklar sıkıntı özellikle bitmesini istemiyorlar ki tekrar gidelim diye malesef. Umarım düzgün birer bulursunuz tavsiye edecek birsey yok cunki kıllar uyutuldugu icin 3 ay sonra tekrar cıkıyor malesefilk once 12 seanslık bir pakete gittim bitmeyince 10 seanslık bir paket daha aldım yarisindayim ama yine de bitmedi bu seanslar nasıl biter lazerin bitmesi icin kesin tavsiyeleriniz neler
Yüzde yüz bitmesini beklemeyin kişiye göre değişir lazer etkisi ve iyi cihazı seçmek lazım.ilk once 12 seanslık bir pakete gittim bitmeyince 10 seanslık bir paket daha aldım yarisindayim ama yine de bitmedi bu seanslar nasıl biter lazerin bitmesi icin kesin tavsiyeleriniz neler
ilk başta buz lazere gittim 10 seans simdi de alexe gidiyorum bunda 5. seansim ise yaramis gibi duruyor ama buzda da bitmiş gibiydi sonra tekrarladı umarim burada da tekrarlamazcihazınızı iyi seçin. bazen kıl köklerini görmüyor cihazlar boşa yaptırmış oluyorsunuz. mesela benim kollarımı ve üst bacağımı görmüyor lazer oraları almak zorunda kalıyorum. iyi bir yere gidin kıl kök durumunuza baktırın
ben ilk başta buzda 10-12 seans gittim bitmisti tekrarladı simdi alexe gidiyorum 5. seans tamamen bitti gibi duruyor ama buzda da bitmişti tekrarladi simdi umarim tekrarlamazYüzde yüz bitmesini beklemeyin kişiye göre değişir lazer etkisi ve iyi cihazı seçmek lazım.
Diod öneririm gerçek epilasyon o bence bide Aleksandra diğerleri IPL hep yani bitirmiyo sadece uyutuyor.
Şu 12 seans sonrası killarinizin ne kadarı bitti acaba
Ücret ne kadar canım . Bende bugün 1. Paketim bitti 2 paketi aldım 8 seanslım diğer yerlerde kalmadı ama bikini de varilk once 12 seanslık bir pakete gittim bitmeyince 10 seanslık bir paket daha aldım yarisindayim ama yine de bitmedi bu seanslar nasıl biter lazerin bitmesi icin kesin tavsiyeleriniz neler
bu kılların uyutulma durumunu bilmiyordum çok teşekkür ederim ondan tekrarlamis demek kiBende 10 seans gittim başa döndüm başlıklar sıkıntı özellikle bitmesini istemiyorlar ki tekrar gidelim diye malesef. Umarım düzgün birer bulursunuz tavsiye edecek birsey yok cunki kıllar uyutuldugu icin 3 ay sonra tekrar cıkıyor malesef
Ne kadar sürede başladıben ilk başta buzda 10-12 seans gittim bitmisti tekrarladı simdi alexe gidiyorum 5. seans tamamen bitti gibi duruyor ama buzda da bitmişti tekrarladi simdi umarim tekrarlamaz
yani buza gittim bitmiş gibiydi 1-2 ay sonra tekrarladı ben 1 yıl sonra yeniden seansa bu sefer alexe basladim bakalım bunda suan 5. seans koltuk altim alt bacak genitalin üstü ful bitti gibi duruyor ama genitalin alt kısmı hic lazer cihazi degmemis gibiNe kadar sürede başladı
Ay evet bende de aynı durum bu yüzden tekrar aldım paketyani buza gittim bitmiş gibiydi 1-2 ay sonra tekrarladı ben 1 yıl sonra yeniden seansa bu sefer alexe basladim bakalım bunda suan 5. seans koltuk altim alt bacak genitalin üstü ful bitti gibi duruyor ama genitalin alt kısmı hic lazer cihazi degmemis gibi
umarim biter ya cidden bunaltiyorAy evet bende de aynı durum bu yüzden tekrar aldım paket
Bende alexe gittim bitti zannettim tekrarladı umarım siz yaşamazsınızben ilk başta buzda 10-12 seans gittim bitmisti tekrarladı simdi alexe gidiyorum 5. seans tamamen bitti gibi duruyor ama buzda da bitmişti tekrarladi simdi umarim tekrarlamaz
umarımBende alexe gittim bitti zannettim tekrarladı umarım siz yaşamazsınız