• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Kumas kahverengi koltuklarima uyar mi?

eymenasl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
141
1
46
Tekirdağ
arkadaşlar ben 3 senelık evlıyım 1,5 yaşında bebeğim var bu yüzden koltuklarıma örtü diktirmek istiyorum.daha öncede halımı değiştirmiştim koyu renk kahveli almıştım .. kumaş buldum fakat açık renk (resım yuklemeyi başarırsam goruceksınız ) iki 3lü koltuğumu koyu kahve 2 teklı koltuğumu ve perdelerımı beğendığım bu mavi çiçeklerı olan kumaştan yaptırmayı düşünüyorum fakat evimde mavi hiç birşey yok halıdakı mavi tonu uymuyorr ama ben çok beğendimmm .. $Photo-0012.webp

demek istediğim çok mu açık kalır bu desen daha sonra halımında fotosunu koyarım yardım elı uzatıcak varmı :2:

ewett kahveee halıda olan mavıde bundan çok az koyu halıda daha bı çok renk var sarı turuncu mor gb ama halıya uygun bulduğum kumaşlar çok pahalııı yada uyan renklı kumaşş yokk buarada cvp yazdınız için de çokkk sağoluunn kımse yazmıcak dıe korkmuştummm :34::34:

ewett kahveee halıda olan mavıde bundan çok az koyu halıda daha bı çok renk var sarı turuncu mor gb ama halıya uygun bulduğum kumaşlar çok pahalııı yada uyan renklı kumaşş yokk buarada cvp yazdınız için de çokkk sağoluunn kımse yazmıcak dıe korkmuştummm :34::34:

ne demek canım ya tabiki yazarım:17: canım o zaman şu fikri verebilrim olur aslında ama çok renkli olur evin. eğer evim renkli olsn diyosan yap öyle. ben biraz takıntılıyım bu konuda o yüzden renkleri tam tutturmaya çalışırım hep. bence koltukları hepp kahve kaplattırıp krilentleri ve perdeleri bu kumaştan yaptırsan daha iyi olur gibi geldi bana :21:

sırf kumaşı beğendiğiniz için diktirmeyin derim sonra pişman olmayın. evde belirgin anlamada mavi olan hiçbirşey yoksa sonradan örtüler gözünüze batabilir.

eve küçük bir mavi detayı koy ne bileyim lamba olur süs eşyası olur yapay çiçek olur. Çok çok beğendiysen aklın hepbu desende kalır

aslında halımın bulunduğu bı foto buldumda bebeğim var üstünde .. tek korktuğum halımın sırıtması yoksa zaten oturma odam rengarenkkk kaç aydır karar veremıorum artık kumaşçıya gırmeye utanıyorumm :52:

aslında halımın bulunduğu bı foto buldumda bebeğim var üstünde .. tek korktuğum halımın sırıtması yoksa zaten oturma odam rengarenkkk kaç aydır karar veremıorum artık kumaşçıya gırmeye utanıyorumm :52:

valla canım çok rengarenk vesaire diyosan alsında sınırlandırma da kendini mutfağa dahi perde olur bu kumaş çok da şık olur ben de daha yeni ev kurduğum için kafayı bozmuş durumdayım bu işlerle:18:

ama perdeleride bu kumaştan yapıcam yınede batarmı acaba gozume hem dedığım gb sadece 2 teklı koltuğum bu kumaştan olucak diğer 3 lüler tek renk kahve olucak ...

ewett haklısın zaten bu kumaşş aşkı memnunun mutfağında perdeydı..... eşim yenılık karlıtı bırı olduğu için ve ben çalışmadım için baştan onu ikna etmek zorunda kalıyorum ve bu zaman alıyorr bırazz:52: o yuzden şuan sıra koltuk örtüsünde :D

ama perdeleride bu kumaştan yapıcam yınede batarmı acaba gozume hem dedığım gb sadece 2 teklı koltuğum bu kumaştan olucak diğer 3 lüler tek renk kahve olucak ...

valla bence öyle çok karışır canım ya halınla koltuklarının bi bütünlüğü kalmaz gibi geliyo ama gene de sen bilirsin ...

Halımı yenı almasaydım lurdu da aslında annem halımı çok beğenıyo onunda yenı bı halıya ıhtıyacı var ona da verebılırım o bana yenısını alırrr :17::17: Zaten şuandada herşey uyumsuz ama goze batan bişi yok en sonunda yaptırıcam galıba ya ufffff:2::2:

halımda bu renk kızlar işte bu kahvedende şu yeşil koltuklara örtü düşünüyorumm .. çok uyumsuzzz olucak dimi :43: bı olurrr dıyorum bı olmaz şaşırdım kaldım

$DSCI3269.webp halımda bu kızlar işte bu koyu kahvedende koltuklara örtü düşünüyorum çok uyumsuz gelıcekk size ama artık karar verememekten sıkıldım bı delılık yapıp yaptırıcam galıba :50:

sabah kalktığımda karar verıorum yaptırıcam dıe akşam olunca vaz geçiorum koltuk örtülerınden bu kararsızlık ne kötü ne fena bişeyyyy ya:43: