• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu kucuk canavarla napıcam

keri34

derinin annesi
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2007
1.718
5
158
İstanbul
kızlar oglum 7.ayını devırdı cok sukur ama hala kucakta.daha emeklemeye baslamadı.hıc taraftar olmadıgım halde annemlerın ısrarıyla yurutec aldık fakat ondada yurumeyı hala pek beceremıyor ve ıkı dakıka sonra sıkılmıs olarak baslıyor aglamaya.evde hıcbır oyuncakla oynamıyor hemen sıkılıyor.sureklı benden ılgı beklıyor.hala ayagımda uyuyup ayagımda uyanıyor.eger uyudu dıye ayagımdan bırakırsam daha yerımden kalkmadan acıyor gozlerını.dısarda arabasına koyuyorum 5dk sonra sıkılıp kucagıma ıstıyor valla cok bunaldım artık.dısarı cıkmak bıle kabus benım ıcın

seni cok iyi anliyorum benimkdie daha yeni yeni basladi kendi haline oyalanmaya
sabir demekten baska bisey gelmiyorki insanin elinden

katılıyorum şekerim benimkide öle ama oyuncak falan verdiğimde eğleniyor,dışarıya bayııyor gezmeye fakat beni görür görmez ağlıyor.bana gelmek istiyor hep kucaktada olan bana oluyor napacaz artık birazdaha sabredeceğiz

bizimkide emeklemeden önce aynıydı sürekli kucak ve oynatılmak istiyordu şimdi daha rahatım arkasında koşturuyorum ama en azından kucak derdimiz yok her çocuğun gelişimi farklı umarım seninkide emeklemeye başlar

hemen hemen hepimiz aynı durumdayız ben bunları yaşabileceğimi tahmin ettiğim için kendimi iyice hazırlamıştım anneliğe bir süre daha bunu yaşayacaksın belki çevrenden ailenden destek alabilirsin ve kendi kendini rahatlatacaksın aynı zamanda bundan bu durumundan keyif almaya çalış.Bir insan yetiştiriyorsun hayata ve bundan sonraki hayatın hiç bir zaman eskisi gibi olmayacak kucağından indiği zaman başka sorunlar başlıcak hep ona karşı sorumlu olacaksın onun mutluluğu mutsuzluğu bence hayatını buna göre düzene sokup sana yardımcı olabilecek olanaklar yaratmaya çalış.Hiç yardım alabileceğin kimse yoksa bir yaşında sonra kreşe verebilirsin bir kaç saat liğine oyun kulupleri falan var sanada kendine ayırabileceğin bir iki saat olur sürekli bütün gün kreşe vermek zorunda değilsin.Bazı bebekler daha fazla yorucu olabiliyor benimkide öyle canım sürekli hareket istiyor sürekli ilgi istiyor bende annemden kayınvaldemden arkadaşlarımdan destek alıyorum müzik dinlemek özellikle klasik müzik dinlemek bebeğini daha sakin bir hale getirecektir.suyla oynamayı seviyorsan evin uygunsa sıcaklık falan suda eğlendirebilirsin o zaman daha kolay uyuyor bebeğini uyuturken ona şarkılar söyleye bilirsin yine daha derin uyumasını sağlar ve sabırla mücadele edeceksin hem onu hem kendini mutlu etmek için onun yol göstericisi sensin sen bütün sıkıntıları sen aşıcaksın.

ah cnm aynen bARAN 11 aylık hala aynı sımdıden kesmeye bak bu kucak ısını aglasın dursun bosver yoksa yandın bnm gıbı

ben belim rahatsız olduğu için doğduğundan beri kucağa pek almadım. zaten bir süredir de yerde battaniye üzerinde takıldığı gene kucakla pek işi olmadı. karnı karnı tok ve altı temizse bırakıyordum düşme ihtimali de olmadığı için uzun süre yanlız bırakıyordum. ağlıyordu, beni kapıdan görünce susuyor devam ediyordu oynamaya.
şimdi hele hiç sesi çıkmıyor çünkü yaramazlık yaparken sessiz olması gerektiğini öğrenmiş. hop salonda hop mutfakta. biryere çarpmadığı sürece sessiz sakin dolanıyor evde kerata. tabi artık pek yanlız bırakamıyorum adım adım arkasındayım

Back