Sivilceli Ciltler Bu kremi kullanip memnun kalan var mi ?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

MissWitch

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
201
96
30
Kizlar herkese merhaba. Ben de cogumuzun sikayetci oldugu kirmizi sivilce lekelerimden muzdaribim. Cilt tedavisi gordum tonla krem merhem kullandim. Bazilarindan guzel sonuc aldim bazilarinden alamadim neyse dun internette sudocrem diye bi merhem buldum arastirdim denemeye karar verdim kendisi bi pisik kremi olur. Neyse eczaneden almaya gittim eczaci abla onun daha cok nemlendirici oldugunu benim cilt kizarikliklarima MADECASSOL kremin daha iyi gelecegi soyledi fiyati da daha uygun geldi bana denemek istedim satin aldim. Bugun cildimi temizleyip tonikleyip uygulayacagim. Daha once bu kremi kullanan memnun olan olmayan arkadaslar yorumlarinizi bekliyorum herkese iyi geceler

Canım baya olmuş konuyu açalı ama ben bu kremi kullandım açıkçası çok bi faydasını göremedim hatta 1 hafta boyunca kullandım her gün sivilce bile çıkardı benim cildimde ama bi yara ve yanık kremi olarak her zaman evimde bulunduruyorum o konuda kremi hakkını yememek lazım. Ama sudocrem i senelerdir kullanıyorum hem sivilceme hem izlerine hem de her türlü sorunuma çok iyi geldi cildimde ki. Ama tabi ki herkesin cildi farklıdır inşallah sende çözüm bulursun yada bulmussundur.

Malesef bu kremden fayda göremedim hiçbir değişiklik yok sudokremi tavsiye eder misiniz kırmızı sivilce lekeleri için? Ve ne kadar kullandınız?

Tatlım tabi ki hemen fayda etmiyor lekelere ama ilk sürdüğün akşam sabah aynaya bakınca farkı görebilirsin. Ben 2 seneden fazla zamandır kullanıyorum sudocremi 6 ay olmadan çok büyük derecede etki etmişti bana. Hatta makyaj altina nemlendirici olarak bile kullanıyorum

Teşekkür ederim deniyeceğim

Hayatım ben daha önce bu kremi kullanmıştım. Gerçekten çok faydalı bir krem. Kokusu biraz kötü ve baya katı bir krem ama cilt lekelerine çok iyi geliyor.

Hayatım ben daha önce bu kremi kullanmıştım. Gerçekten çok faydalı bir krem. Kokusu biraz kötü ve baya katı bir krem ama cilt lekelerine çok iyi geliyor.
Ne kadar zamanda etki ediyor canım?
Bende almayı düşünüyorum kırmızı sivilce lekelerim var geçiremedim bi türlü..

Ne kadar zamanda etki ediyor canım?
Bende almayı düşünüyorum kırmızı sivilce lekelerim var geçiremedim bi türlü..
Valla canım ben 2 hafta kullandım gözle görünür bir şekilde geçti sivilce izlerim. Gece yatmadan önce sürüyordum sabah kalkınca ılık suyla yıkıyordum.

Valla canım ben 2 hafta kullandım gözle görünür bir şekilde geçti sivilce izlerim. Gece yatmadan önce sürüyordum sabah kalkınca ılık suyla yıkıyordum.

Tamam canım çok teşekkürler kırmızı lekelerim için kullanıcam bakalım bende inşallah etkisini görürüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…