Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Bu Köşe Koltuğuna Nasıl Halı Olur? Yardım lütfen...

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

HanimDudu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2015
67
18
Hello kızlar,

bu köşe koltuğun antrasit renklisini yaptırdık. Ufak yastıkları sarı olacak, nasıl bir halı olur sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Perdelerini ne renk dusunuyorsun odada baska neler var onlarin renkleri neler olacak benim fikrim koltuklar koyu ise perde ve halilarin acik renk olmasi ama soylede bir durum var benim halilarim da cok beyazli 3 4 ayda bir yikatirim

bej
kum rengi
kese kagıdı rengı
açık tarcın rengı

halıyle perdenın rengı de krem olmalı

Perdelerini ne renk dusunuyorsun odada baska neler var onlarin renkleri neler olacak benim fikrim koltuklar koyu ise perde ve halilarin acik renk olmasi ama soylede bir durum var benim halilarim da cok beyazli 3 4 ayda bir yikatirim

açık renk halı istemiyorum ben de kullanımı zor gerçekten :)) perdeler ekru olarak, acaba yastıkların sarısından yola çıkarak sarımsı eskitilmiş halıları mı kullansam?

kırk yama tarzı halıları beğeniyorsanız, iyi durur hem renk hem hareket katar odanıza.

kızlaarr bi yardım da ben istiyorum. bu takımı aldım ama perde konusunda kararsızım. halıyı krem yada beyaz düşünüyorum sade. perde sizce nasıl olsun. fikirlerinizi bekliyorum

Eklentiler

• pr_01_10055_max.jpg
    80,5 KB · Görüntüleme: 53
benim de antrasit yastıklarım pembe halımda pembe sarı mavi beyaz baykuşlı ikea halısı çok tatlı duruyor renk seviyorsanız renkli bişiler olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…