Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Salon ve Günlük Oda DekorasyonuBu Köşe Koltuğuna Nasıl Halı Olur? Yardım lütfen...
Perdelerini ne renk dusunuyorsun odada baska neler var onlarin renkleri neler olacak benim fikrim koltuklar koyu ise perde ve halilarin acik renk olmasi ama soylede bir durum var benim halilarim da cok beyazli 3 4 ayda bir yikatirim
Perdelerini ne renk dusunuyorsun odada baska neler var onlarin renkleri neler olacak benim fikrim koltuklar koyu ise perde ve halilarin acik renk olmasi ama soylede bir durum var benim halilarim da cok beyazli 3 4 ayda bir yikatirim
açık renk halı istemiyorum ben de kullanımı zor gerçekten :)) perdeler ekru olarak, acaba yastıkların sarısından yola çıkarak sarımsı eskitilmiş halıları mı kullansam?
kızlaarr bi yardım da ben istiyorum. bu takımı aldım ama perde konusunda kararsızım. halıyı krem yada beyaz düşünüyorum sade. perde sizce nasıl olsun. fikirlerinizi bekliyorum