Bu korkularla nereye kadar?

figan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2009
527
4
96
Sivas
merhaba meltem hanım,

ben 29 yaşında 3 yıllık evli evliliği sorunlarla geçmiş şiddet,hakaret ve ihanetin en yüksek hallerini yaşamış bir bayanım..mühendisim...ailemin maddi durumu kötü.defalarca anne evine dönüp geri geldim..özgüven kaybım+işsizlik+dul damgasının yarattığı kötü etkiler bir araya geldikçe geri dönüşler yaptım anlamasızca...bu yaşadıklarımın yanısıra kötü sayılabilcek bir çocukluk dönemim oldu..

şu anda gene eşimleyimve hamileyim..şiddet için söz verdi ve gerçekten dikkatli davranıyor eğilimince dahi girmiyor..aldatma yok..gün içersinde defalarca arayıp bir isteğim olup olmadığını sorar,sağlı sorunlarım için uygun ortamı sağlar hastaneye gönderir..evde yardımcı olamaya çalışır..benimle çok ilgili..ancak kendisi geçmişte en ufak şeye parlayıp beni korkuttuğu için şimdi bu bende yer yaptı ve artık bu defa olur olmaz ben ona çatmak istiyorum..zaten bende sinirli biriyim,karamsar mutsuz içe dönebilen biriyim..biraz dengesiz hallerimde mevcut..

kpss ye çalışıyorum işe girmek için istekli ve gayretliyimde..

size sormak istediğim bu şekilde ne yapabilirim? gebeliği sonlandırmak gibi bir fikrim ve isteğim var ve bu ilk gebelik sonlandırma eğilimim değil..(kendimede kızıyoruma ma kısır döngüde gibiyim işte)..

bazen kendimden herşeyden sıkılıp ölmekk yok olmak istiyorum..

Figan, hiç vakit geçirmeden yakınınızda bulunan bir meslektaşıma başvurun. Sorunlar içinde gömülüp kalmışsınız. Belli ki destek almaya ve yaşama daha doğru bi ryerden bakmaya ihtiyacınız var. Bu farklı bakışı da göreceğiniz psikoterapi neticesinde edinirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…