Bu konuyu açmak istemezdim ama içimi dökmek istedim:(

rapisa

Guru
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2010
5.571
1.669
Merhabalar, dün akşamdan beri moralim çok bozuk. Hoş ilk deda olmuyor ama bir türlü alışamıyorum bu duruma. Bir baba düşünün kötü biri değil ama bir şekilde etrafındaki insanları mutsuz ediyor. Benim annem 6 sene önce vefat etti. Sonrasında babam kendini mutsuz hissetti aranmaya başladı. Biz pek oralu olmadık. Sonra tesadüfen küçük kardeşim babamın laptopunda peruklu açık seçik fotoğraf larını gördü. MeğeeMeğer babam erkeklere de ilgi duyuyormuş :KK43: bu durum tüm ailemizi etkiledi. Bu olay bubdan 4-5 sene önce oldu öncesi varmı bilmiyorum. Bu arada babam gençken bazı şeyleri unutması için elektroşok tedavisi görmüş bununla bağlantısı varmı bilmiyorum. Neyse zaöan geçiyor arada babamın bu saçmaşıklarına rastlıyorum bir bayan olarak beni etkiliyor. Bu arada 4-5 ay önce eve hırsız girdi. Allah ın işine bak evden sadece babamın laptopunu almış içimden dedimki her işte bir hayır vardır iyi oldu bilerek babama laptop almadım. Geçenlerde babam arkadaşından laptop istemiş o da geçen hafta getirdi. Hangi akla hizmet getirdiyse salak. Dün akşam babamın geçen seneki facebook iletilerini gördüm. Kadın bir komşuya bile yazmış. Daral geldi.

Ne yapılır ki baba sonuçta ?
Hiçbir şeyi değiştirmezsiniz. Çocuk değil ki kızıp yapma etme diyesiniz, zaten erkeklerden hoşlanıyorsa bunun artık geri dönüşü yok . Koca adam meraktan yapmış olacak değil.
Kısmet

off ya zor bir durum,
İşte adı üstünde baba ne yapılırki
Tedavi görmesini sağlayın ,belliki içinde aşamadığı sorunları var,

Babanin acil tedavi görmesi lazim , altina kacirmasida normal degil doktota göründümü?

Bir doktora götürmeyi denesenzi.
Alzheimer falan bile olabilir.
Normal değil olanlar.
En azından norolojik bir kontrol yaptırın.
Hadi ruh hali saklı kaldı desek de altına kaçırmasının bilimsel bir açıklaması olmalı.

banada sağlıklı bir birey gibi gelmedi.. öyle olsa tercih meselesi diyeceğim ama..
hem altına kaçırıyor olması hem de elektroşok tedavisi görmüş olması ruhsal problemleri olduğuna işaret bence ..uzmandan yardım almalısınız..

68 yaşında. Geçen sene bir kez psikiyatra gittik ilaç kullnmak istemedi. Şimdi de ben yeni işe başladım ve gerçekten bu durum beni yoruyor uğraşmak istemiyorum. Kaç senedir borçtu şuydu buydu derken yeni yeni toparlanıyorum derken yeniden bu çıktı karşıma sürekli bir sorun. Açıkçası içimden bişey yapmakta gelmiyor. Dün o yazıları okudum ya öksürük sesi bile beni rahatsız ediyor. Çünkü beni de etkiliyor bu durum. Daha önce antidepresan kullandım bu olaylar tek sebebi değil elbette ama katkı sağladığı bir gerçek

Babası böyle olunca kimseye de güvenemez insan
Haklısın ama boşver babasını kendi seçemiyor insan, atsan atılmaz satsan satılmaz
Sen seçimlerini doğru yapmaya bak
Babana gelince nasıl bi tip anlamadım çalışmıyor mu ? Laptop senden ya da arkadaşından bekliyor
Altını kaçırdığına bakmadan nelere kalkışıyor, terbiyesiz mahluk

Babamı bir yere götürmeye ikba etmek bir mesele. Benim özel dr götürme imkanım yok. Haftaiçi evde kimse olmuyor. 18 yaşında kız kardeşim var o da part time çalışıyor. Ona babamı götür desem olmaz o da etkileniyor. Ben izin alsam birde babam gelnezse boşuna izin almış olucam. Ancak sağlık ocaklarının evde sağlık hizmeti varmış onu araştırayım

Bu arada babam kötü biride değildir. Yani bir ihtiyacımız olsun yardım eder elinden geldiğince ama işte bu durumlarda var :KK43:

Bu arada babam kötü biride değildir. Yani bir ihtiyacımız olsun yardım eder elinden geldiğince ama işte bu durumlarda var :KK43:
Üzüldüm hakkaten. Hiç mi çevresi yok babanızın? Yaşıtları akrabalar, komşular falan?
Manevi dünyası nasıl? Emekli olup ev de boşboş otuyorsa hem zihni körelir, hem de bunalımla böyle işlere bulaşmak daha cazip olur.
Arkadaşlar olsa, kahveye, kırataahane ya da camiye falan takılabilirdi. Hatta Halkeğitim kurslarına falan katılıp hobi bile edinemez mi?

Üzüldüm hakkaten. Hiç mi çevresi yok babanızın? Yaşıtları akrabalar, komşular falan?
Manevi dünyası nasıl? Emekli olup ev de boşboş otuyorsa hem zihni körelir, hem de bunalımla böyle işlere bulaşmak daha cazip olur.
Arkadaşlar olsa, kahveye, kırataahane ya da camiye falan takılabilirdi. Hatta Halkeğitim kurslarına falan katılıp hobi bile edinemez mi?
Canım aklı başıbdayken kendini kontrol edebiliyordu. Mesela benim çocukluk arkadaşıma face ten yazmış. Komşuluk ilişkisi ise zaten biz pek görüşmezdik annem rahmetli bu konuda iyiydi. Babamsa iletilerinde gördüm komşu kadına da yazmış. Aklı başında olsa bunu Yapmaz. Mesela face te kendi gerçek profiliyle erkeklere yazıyor. Hatra dün farkettim babam için youtube da video hazırlamışlar. Sonrada silinmiş. Sanırım babamla dalga geçmek yada rezil etmek amaçlı. :KK43:

X