- 18 Haziran 2010
- 5.571
- 1.669
Merhabalar, dün akşamdan beri moralim çok bozuk. Hoş ilk deda olmuyor ama bir türlü alışamıyorum bu duruma. Bir baba düşünün kötü biri değil ama bir şekilde etrafındaki insanları mutsuz ediyor. Benim annem 6 sene önce vefat etti. Sonrasında babam kendini mutsuz hissetti aranmaya başladı. Biz pek oralu olmadık. Sonra tesadüfen küçük kardeşim babamın laptopunda peruklu açık seçik fotoğraf larını gördü. MeğeeMeğer babam erkeklere de ilgi duyuyormuş bu durum tüm ailemizi etkiledi. Bu olay bubdan 4-5 sene önce oldu öncesi varmı bilmiyorum. Bu arada babam gençken bazı şeyleri unutması için elektroşok tedavisi görmüş bununla bağlantısı varmı bilmiyorum. Neyse zaöan geçiyor arada babamın bu saçmaşıklarına rastlıyorum bir bayan olarak beni etkiliyor. Bu arada 4-5 ay önce eve hırsız girdi. Allah ın işine bak evden sadece babamın laptopunu almış içimden dedimki her işte bir hayır vardır iyi oldu bilerek babama laptop almadım. Geçenlerde babam arkadaşından laptop istemiş o da geçen hafta getirdi. Hangi akla hizmet getirdiyse salak. Dün akşam babamın geçen seneki facebook iletilerini gördüm. Kadın bir komşuya bile yazmış. Daral geldi.