Bu konuda yardim, bu durumu anlayamiyorum..

Hyuga hinata

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2017
626
392
Merhabalarr herkese iyi aksamlar. Bugun doldum tastim ve en sonunda buraya yazmaya ve paylasmaya karar verdim. Kendimi anlatarak baslamak istiyorum. 21 yasinda, Rehberlik ve psikolojik danismanlik 2.sinif ogrencisiyim. Sorunuma gelecek olursam insanlar arasinda hic rahat degilim. Kendimi bazen arkadaslarim arasinda rahat hissetsemde genel olarak kasinti biriyim. Sanki herkes kendini dusunuyor gibi geliyor. ben ne yapicagimi bilmiyorum sanki bi ortamda. pasifim a kendi icimde bi saldirgan var beni yiyip bitiriyor. ben rahat rahat dolasan yasamaktan mutlu hedefi olan ve basarili güçlü bi kadin olmak isterken tam tersini yaratiyorum. Kisislik çatismasi mi yaşıyorum anlamiyorum. Erkeklerle konusmaya cekiniyorum. Yani herkesin amaci bana basla geliyor. İyi bir erkekle konussam da kendimi kotu görüp ilerletemiyorum. Kendimi nasil oldugumu anlayamiyorum.i nsanlardan korkuyorum galiba. Surekli aglayacak gibiyim. Bir hedefim yok. Ne olursa mutlu olucam bilmiyorum. Bana bir yol gosterirmisiniz yada neden boyleyim, nasil aşıcam :KK43: :':-)KK43::KK35:

X