21 aralıkta 5 aylık erkek bebeğimi kaybettim . kalp durması teşhisiyle malesef ölü doğum yaptım suni sancı ile .. pataloji sonucunda yüzünde ve sağ ayak ve elinde anomali görüldü ve ölüm nedeni anomali çıktı 15 yaşında allaha şükür sağlıklı bir kızım var yaşım 36 .. genetikte test yaptırıcaz kromozoma bağlı bir anomalimi yoksa değil mi diye . şimdi çok korkuyorum böyle birşey yaşayıp veya tanıdıklarının başına gelipte sağlıklı bebeğe kavuşan var mı..?? benim akrabalarımda ve eşimin akrabalarında da herangi bir özürlü çocuğu olan yok 2. evliliğim ve çok istiyorum bir bebeğim olsun diye
çok üzüldüm durumuna etrafımda daha önceden bu sebeple bebeğini kaybetmiş biri yok sanırım hiç duymadım. inşallah bi daha ki gebeliğinde bebeğini sağlıkla kucağına alabilirsin
Geçmiş olsun canım, benim arkadaşım 8 aylık erkek bebeği karnında ölmüştü, suni sancıyla ölü doğum yaptı. Yazık , kızcağız doğum sancısı sanmıştı meğer yavrusu ölmüş karnında. Ama 1 sene sonra tekrar hamile kaldı şimdi sağlıklı bir bebeği var. Bir de onun durumunu düşün, odası, eşyası her şeyi hazırdı. Çok zor, umarım bir daha yaşamazsın ve sağlıklı bir bebeğin olur canım.
çok üzüldüm durumuna etrafımda daha önceden bu sebeple bebeğini kaybetmiş biri yok sanırım hiç duymadım. inşallah bi daha ki gebeliğinde bebeğini sağlıkla kucağına alabilirsin
Geçmiş olsun canım, benim arkadaşım 8 aylık erkek bebeği karnında ölmüştü, suni sancıyla ölü doğum yaptı. Yazık , kızcağız doğum sancısı sanmıştı meğer yavrusu ölmüş karnında. Ama 1 sene sonra tekrar hamile kaldı şimdi sağlıklı bir bebeği var. Bir de onun durumunu düşün, odası, eşyası her şeyi hazırdı. Çok zor, umarım bir daha yaşamazsın ve sağlıklı bir bebeğin olur canım.
ayışığı güzel duaların için teşekkür ederim ALLAHrazı olsun..
amazon , gerçekten çok üzücü bir durum kullanamadığı eşyalarına ,bomboş odasına bakmak elbette daha zordur ben zaten tevekkül ettim herşey RABBİMden hayır da şer de .. ama benim üzüldüğüm ve merak ettiğim bebekte anomali olması acaba sağlıklı bir bebeğim olur mu , acaba tekrarlar mı? benim sağlıklı bir kızım var ALLAHıma binlerce şükür yine sağlıklı bir bebeğim olur mu ?? üstelik yaşım 36 busene 37 olucam güzel dileklerin için sağol ALLAH razı olsun aminnn İNŞAALLAH