bu konuda bilgisi olan varmı?

yexsxbxux

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2007
1.274
10
43
kızlar merhaba...benim hikayemi çoğunuz biliyorsunuz.....tüp bebek tedvisine başladık ama uzun bir süreç yaşadık bir türlü embriyolarımı transfer edemedik... tüplerde biriken şişlik yapan süreklide sıvı gelen bir surumum vardı ve tüplerimin ikiside alındı malesef....başkada bir seçenek yoktu çünkü artık tüplerim bırakın normal yolla gebe kalmamı engelemelerini,tüp bebek tranferini bile yapamıyorduk....adanada başkentte tayfun bağış yaptı...burda bir çoğunuzunda doktoru...

yalnız benim kafamı karıştıran ve canımı sıkan ben hala adet olmadım ve 6 gün geçikti...bu ay adet olur olmaz transfer için hazırlanacaktım...ama olmadım...çok canım sıkılıyor niye olamıyorum sizce???? :çok üzgünüm:

Bu tür gecikmeler olabilir,
bir olay için hazırlanıyorsun, işte gelmeyeceği tutar,
hayırlısı
beklemelisin canım,
İnşallah bu transferin hayırlı bir şekilde sonuçlanır,
kucağına alırsın bebişlerini

kızlar merhaba...benim hikayemi çoğunuz biliyorsunuz.....tüp bebek tedvisine başladık ama uzun bir süreç yaşadık bir türlü embriyolarımı transfer edemedik... tüplerde biriken şişlik yapan süreklide sıvı gelen bir surumum vardı ve tüplerimin ikiside alındı malesef....başkada bir seçenek yoktu çünkü artık tüplerim bırakın normal yolla gebe kalmamı engelemelerini,tüp bebek tranferini bile yapamıyorduk....adanada başkentte tayfun bağış yaptı...burda bir çoğunuzunda doktoru...

yalnız benim kafamı karıştıran ve canımı sıkan ben hala adet olmadım ve 6 gün geçikti...bu ay adet olur olmaz transfer için hazırlanacaktım...ama olmadım...çok canım sıkılıyor niye olamıyorum sizce???? :çok üzgünüm:

yeşbü heyecanını anlıyorum ama vücudunun toparlanması için ona biraz zaman tanımalısın.ne de olsa bir ameliyat geçirdin.bu öyle basit bir şey değil.vücut dengesini bulunca normale döner zaten.bi de stres yapıyosun tabi olamadım diye.bırak düşünmemeye çalış demesi kolay biliyorum ama başka şeylerle falan uğraş.bebişlerine kavuşacaksın Allahın izniyle en kısa zamanda....Şeniz

evet kızlar haklısınız düşünmemem lazımama elimde değil...yaşadıkalarım hiçde kolay şeylerde değil...3 senedir bu üçüncü ameliyatım ve en zoruydu tüplerim alındı....ama ne yapim elimde değil...hem çok sabırsızlanıyorum artık mutlu sona yaklaşmak istiyorum...hemde acaba bir aksilikmi olduda yumurtalıklarda adet göremiyorumdedim...

az önce dayanamadım doktorumu aradım...çok normal dedi...kolay bir ameliyat değildi geçirdiğin ve ister istemez yumurtalıklarada müdahale ettik tüpleri alırken....hem ameliyat sonrası azda olsa akıntın oldu onunda etkisi dedi...canını sıkma adet olacaksın dedi...biraz içim rahatladı

evet canım yaa rahat ol.Allah sabır versin neler yaşadın az çok paylaştık burada.bunların hepsi geçecek inan.hamiş olduğumu öğrenince yaşadığım herşey o kadar uzak geldi ki bana. sen de hamiş olunca unutacaksın herşeyi ve yeni bir hayata başlayacaksın inşallah.evet zamana bırak herşeyi.güzel günler yaklaşıyor.....

ben de bu ay lucrine başladım birtürlü adetim gelmiyordu hatta ben vazbile geçmiştim ama lucrini de kullanıyordum sonra bir bktım adet olmuşum... şu anda tedaviye başladık ama bu sefer de benim lucrinim bitiyor 1 veya 2 gün yetmeyebilir yani 1- 2 gün için lucrin almak zorunda kalacağım...

Yeşbücüğüm,
Bence hiç korkmana gerek yok. Ne kadar stres yaparsan ve onu beklersen o okadar gecikir ve ne kadar geç gelsin istersen de o kadar erken gelir. Bunu hemen hemen hepimiz yaşamışızdır. O yüzden boş yere telaş edip kendini üzme.
Hem bak zaten doktorla da konuşmuşsun, sen içini ferah tut canım.
Hayırlısı olsun inşallah...

X