Bu konu hakkında bir açıklama yapabilir misiniz hanımlar

milena6034

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2021
39
8
3
İlk olarak bakireyim ve hiç ilişkiye girmedim içime sıkıntı olduğu için buraya sormak daha mantıklı olur dedim çünkü buradaki hanımlar daha bilgili şimdi ben küçükken çok fazla mast yapan da bir çocuktum küçükken daha topluydu genital bölgem fakat bende büyüdükçe orası yani klitorisin hemen altından başlayan küçük dudak çıkıntıları da büyümeye ve Ayakta olsam bile o küçük dudaklar büyük dudakların dışından gözükmeye başladı sanırım içi fazla etli olduğu için kilo alıp verdim belki bundan kaynaklı bilmiyorum yani kızlık zarına doğru o yapraklar devam etmiyor çünkü ilişkiye girmediğim için sadece klitorisin başlangıcından 2 santim sonrasına kadar çıkıntı öyle tarif edeyim umarım anlamışsınızdır ve büyük dudaklarım da iç dudakları kapatmdığı için dışarda kalıyor renk eşitsizliği oluyor beyaz tenli olduğum için içi pembe küçük dudaklar hafif kavrulmuş gibi duruyor sizce bunlar normal mi kafama takıyorum çevrem de çok fazla var genç kızın orası burası şöyle olmalı diyen tipler ilerde eşimde garipseyin acaba ilişkiye girmişmi diye düşünür mü iç dudaklardan dolayı sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…