• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu koltuk takımının benzerını nerde bulabılırım ?

kutsalist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2011
340
3
66
İçel Mersin
:32:arkadaslar merhaba
ya bu koltuk takımını cok begendım..ama bayısı fazla yok..ben mersın de oturuorum ve bıze en yakın suba antalyada..bu arada ıder mobılyadan bahsedıorum...ben buna benzer bırmobılya nerden bulabılırım..mersın de subesı olan bır markası lazım...yardımcı olursanız sevınırım....Eki Görüntüle 464

Eklentiler

• $kapadokya-koltuk-takimi576.webp
    $kapadokya-koltuk-takimi576.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 152
Alfemo da var benzeri fakat daha şık daha rahat ve daha tuzlusu fiyatı 7000 tl idi ama iderde ucuz 3000-3500 tl civarı idi bu model
birde alfemodaki dönen berjerli idi ve inanılmaz rahattı o berjerler. Tabi isteğe göre sabitte yaparlar heralde.
Bir de doğtaşta var az bi benzeri (baş kısımları fln)minderi daha değişik bi minder oturunca gömülüyorsun kalktığın an yine dümdüz oluyor minder ve o da çoook rahattı:24:
Ider rahat değildi onu da ilave edeyim

ya bu koltuk takımını cok begendım..ama bayısı fazla yok..ben mersın de oturuorum ve bıze en yakın suba antalyada..bu arada ıder mobılyadan bahsedıorum...ben buna benzer bırmobılya nerden bulabılırım..mersın de subesı olan bır markası lazım...yardımcı olursanız sevınırım....Eki Görüntüle 464

benim koltuk takımıma çok benziyor hatta kolları benimkinin biraz daha dar saloniden aldım..

tekli koltukları cok buyuk degılmı bunun ıcın salonun cok buyuk olması lazım ılla bu modelı ıstıyorsan ve bulamadıysan ıstedıgın renk kuması alıp dosemecılere bırebır yaptırabılırsın dahada uyguna gelır

Merhaba kızlar...tum yorumlar ıcın cok tsk ederım...uzun suredenberı gıremedım...trafık kazası yapmıstım ıyıyım cok sukur...modele gelınce bundan vazgectım dogtas da bır arkadasımızın paylasmıs oldugu model var cevap vererek lınk koymus...onu cok begendım sonradan gordum...uretım den kalkmıs ama doğtaş esse mobilyayı dusunuorum sımdılerde...

Back
X