Bu kokuyu bulur musunuz?

slsn

Viyolist ~
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
655
4
118
İzmir
Kızlar bugün arkadaşım öyle bi parfüm sıkmış kii vanilya vanilya krem şanti gibi kokuyodu yada beyaz çikolatamsıı. Çok sevdimmm sorduğumda bilmediğini söyledi amaa böyle bi parfüm kullanan varmıı ? Böyle kokan bi parfüm önerisi rica etsemm şimdiden teşekkür ederimm

Benim parfümümde vanilya vanilya kokuyor. Pasta gibi.DP lolita lift. :)

ya arkadaşlar pasta gibi veya meyve yemışte yıkanmamış gıbı kokan parfümlerden ne anlarsınız bilmem.parfüm demek temızlığın göstergesi demektır.öyle parfümler duyuyorumki dışarı çıktığımda sanki karpuz yemiş elini yıkamamış gibi kokuyor.yada hacı yağı sürmüş gibi saçma kokular.Bıraz dıkkat edelim ne kullandığımıza.

neyi bilmediğini söledi adını mı? belki sölemek istememiştir.. parfüm önerileri mümkün tabi ama arkadaşının teninde de öle durmuş olabilir bunu da hesaba kat..
dior addict, avon far away, armani code , narciso rodriguezin pembesi, lancome hypnose, gloria , paco rabanne black xs, kenzo flower , naomi campell.. bunlardan birinin olabileceğini düşünüyorum canım

kazağına sıkmıştı ama . tesekkur ederim

body mistler bahsettiğin tarzda olabilir victorıa secrete ve bath&body works'a bi bak istersen

orjinal burberry classic parfümünü deneyin derim kızlar. çok hoş çok tatlımsı bi kokusu var candy parfümü gibi değil ama

seninle parfüm zevklerimiz uyuşuyor canım :)

the body shop vanilya ve yves rocher vanilya mutlaka bak derim. tbs nin vanilyası vanilyalı kokulu mumlara benziyor.yves rocher de barbi bebeklerin saçları kokar ya onlara benziyor.kokuları benzetmekte üstüme yoktur pasta kokusuna benzetenler de oluyor çevremde...

Teşekkür ederim kızlar hepinize. Zevk meselesi sonuçta benim sevdiğimi herkes sevicek diye bir kaide yok. Onunkini ben sevmem benimkini o sevmez. Öyle hacı misi gibi kokular sormuyorum zaten canım. Yine de saygı duyuyorum

addict, prada candy olabilir. ilk aklıma gelenler

Lolita liftmiş kızlar :) aldım Çok teşekkür ederim sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…