• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Kokuya Bayıldımmm!

mutsuzSutlac

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
281
8
33
İstanbul
lancome tresor midnight rose kızlar parfumun adı bu:)) ben acığını aldım! esimle gittik ilk defa onun beğendiği kokuyu aldım ama asık oldum... cok farklı bi kokusu var denemenizi tavsiye ederim.

Hangi açık parfüm markası?

Meyveli+şekerli çok bayık buluyorum gerçi. Nefret ediyorum hatta ama yine de denemek istedim.
İçinde çiçek de varmış.

Son düzenleme:
Treson u cok ağır buluyorum.

Treson in love ve Treson in love midnight rose ikilisi hakkında bir karara varamadığım parfümlerden, cidden seviyor muyum beğenmiyor muyum çözemedim.

ben de cicek kokularından hiz hazetmem bana yaslı kokusu gibi gelir... hafif gelmez zevk meselesi ama ben bu parfume asık oldum... ben athena acık parfumden aldım en cok onun parfümlerini beğeniyorum acık parfumlerin o ilk sıkıldığındaki iğrenc alkol kokusu gelmiyo... orjinal gibi...

ben de cicek kokularından hiz hazetmem bana yaslı kokusu gibi gelir... hafif gelmez zevk meselesi ama ben bu parfume asık oldum... ben athena acık parfumden aldım en cok onun parfümlerini beğeniyorum acık parfumlerin o ilk sıkıldığındaki iğrenc alkol kokusu gelmiyo... orjinal gibi...

tulsum doğru söylüyorsun athena parfüm markasında hiç alkol kokusu yok, ama ben jean paul gaultier classique almıştım oradan; hiçbir şekilde kalmıyordu üstümde koku. Hatta üstüme sıktığımda bile kokmuyordu sanki. :s Birkaç yıl önce almıştım.

Sende kalıcı oluyor mu ?? Buram buram kokuyor mu oradan aldığın parfümler ??
Hiç parfümün nedir diye soran oldu mu ??

cnm benim banada öyle geliyor ama kokuya burnun alışıyor ben fazla dısarı cıkmam arkadasımda yok esimle siyam ikizi gibiyiz mesela akşam sıkarım sabah eşim bu parfüm cok güzel der düşün hala durur dierleri mesela ixora daha kalıcı gibi ama bi süre sonra terle birlikte iğrenc bi koku yapıyo alkol varya içinde ama athena taze kokar iki fıs tmm:) en azından o ilk sıktığındaki alkol kokusu gelmiyor benim için o öenmli ucuz kokuyo cünkü geldiğinde... tazelerim daha iyi

merhaba, ben hiç açık parfüm almadım. ya freshoptan ya da internetten alıyorum. baktım mesela tresor midnight rose 140tl civarında var novabazar'ın fiyatları uygun oluyor. o kdr fiyat farkı oluyor mu açıkların neden tercih ediyorsunuz?

cnm ben 50lik 15 tlye alıorum :) tabi orjinali daha güzeldir ama maddi durumun varsa orjinal kullanırsın ben cok sıkıorum her ay almam lazım oda beni asar

Back