• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kokulardan hangisini almalıyım?

ilayay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
58
0
36
Ankara
amor amor
chanel chance
lady million
dkny be delisious
nina ricci elixir
bvlgari omnia
escada sexy graffiti

bayanlar bu kokulardan birini alıcağım sizce hangisini alıyım yada başka önerdiğiniz bişi varmı kumralım bu arada:)
kokular hakkındada bilgi verirseniz sevinirim :)

ağır kokuları seviyorsun sanırım
bunlardan biri olsun dersen dkny be delisious derim. ben daha çok hafif kokuları seviyorum da :16:
bunların dışında yaz için hafif kokular istersen Bvlgari Omnia Crystalline , Davidoff Cool Water, Estee Lauder Pleasure , önerebilirm :)

ağır kokuları seviyorsun sanırım
bunlardan biri olsun dersen dkny be delisious derim. ben daha çok hafif kokuları seviyorum da :16:
bunların dışında yaz için hafif kokular istersen Bvlgari Omnia Crystalline , Davidoff Cool Water, Estee Lauder Pleasure , önerebilirm :)

ya ağır kokular değilde iddalı kokuları seviyorum diyebiliriz :) tavsiyelerin için teşekkür ederim :)

amor amor
chanel chance
lady million
dkny be delisious
nina ricci elixir
bvlgari omnia
escada sexy graffiti

bayanlar bu kokulardan birini alıcağım sizce hangisini alıyım yada başka önerdiğiniz bişi varmı kumralım bu arada:)
kokular hakkındada bilgi verirseniz sevinirim :)

aralarında sadece lady million'ın diğerlerine göre ağır olduğunu düşünüyorum..yaza gitmeyen bi o var sanırım..ama çok hoş kişilikli bir kokudur..bunun yanı sıra elixir'in kokusunu bilmiyorum..be delicious meyve, bvlgari omnia bana göre limonata gibi bir koku (omnia crystal daha çok begeniliyormuş bu arada), chance keskin bir koku, sexy graffiti şekerli olmasına ragmen ferah bir koku sayılır...ralph lauren ralph deneyebilirsin çok begenilen ferah yazlık bir koku ama bir o kdrda herkeste olan bir koku.yinede begenirsen al derim..

Son düzenleme:
aralarında sadece lady million'ın diğerlerine göre ağır olduğunu düşünüyorum..yaza gitmeyen bi o var sanırım..ama çok hoş kişilikli bir kokudur..bunun yanı sıra elixir'in kokusunu bilmiyorum..be delicious meyve, bvlgari omnia bana göre limonata gibi bir koku (omnia crystal daha çok begeniliyormuş bu arada), chance keskin bir koku, sexy graffiti şekerli olmasına ragmen ferah bir koku sayılır...ralph lauren ralph deneyebilirsin çok begenilen ferah yazlık bir koku ama bir o kdrda herkeste olan bir koku.yinede begenirsen al derim..

ya ben bi erkeğin dikkatini çekebilecek bi parfüm istiyorum lady million güzel bi koku ama işte yaza ağır kaçmasından korkuyorum. chanel chance i koklamadım ama genelde erkeklerin ilgisini çektiğini duydum

Sen ne tarz kokuları seviyorsun hani baharatlı mı tatlı mı meyveli mi ? Ben be delicious ve sexy graffiti denedim ve sexy graffitiyi daha çok beğendim böyle şeftali gibi çok hoş kokuyo bence yaza uygun ve bence sen de yazlık bir şeyler bak derim çünkü yazın güneşinde parfümler daha çok yayılıyo, etkili kokuyo ve insanları bayabilir :) mesela davidoff echo ferah kokuyo, cacharel noa da temiz kokuyo..

Kızlar ya bu arada d&pde A9 ve C19un parfümleri değişmiş. A9 armani ode diye yeni bi parfüm ve şekerli kokuyo. C19 da alexandra adında ve böyle aşırı fresh kokuyo. Ama parfümlerin ismini internete yazdım bi şey çıkmadı :( ordaki kadın da orjinal isimlerini yazdığını söylemişti

Sen ne tarz kokuları seviyorsun hani baharatlı mı tatlı mı meyveli mi ? Ben be delicious ve sexy graffiti denedim ve sexy graffitiyi daha çok beğendim böyle şeftali gibi çok hoş kokuyo bence yaza uygun ve bence sen de yazlık bir şeyler bak derim çünkü yazın güneşinde parfümler daha çok yayılıyo, etkili kokuyo ve insanları bayabilir :) mesela davidoff echo ferah kokuyo, cacharel noa da temiz kokuyo..

keskin kokular daha çok mesela armani code armani idole amor amor gibi.. noa yı ben beğenmiyorum açıkcası davidoffu çok tavsiye ettiler ama nedense hiç denemedim ama sexy graffitiyi deniyeceğim :)

Kızlar ya bu arada d&pde A9 ve C19un parfümleri değişmiş. A9 armani ode diye yeni bi parfüm ve şekerli kokuyo. C19 da alexandra adında ve böyle aşırı fresh kokuyo. Ama parfümlerin ismini internete yazdım bi şey çıkmadı :( ordaki kadın da orjinal isimlerini yazdığını söylemişti

armani code la 212 sexy kokuları onlar isimlerini değiştirmişlerdir yasak falan gelmiştir herhalde

Sexy graffiti keskin değil ama.. Yaşın kaç ona göre öneri yapabilirim :) bi de yaa armani code değil canım ode.. :( kadına tekrar sordum çünkü hayır ode dedi

Aaa ben de :) ben genelde kışın tatlı yada şekerli kokuları, yazın da meyveli, çiçekli, tatlı kokuları tercih ederim yani baharatlı yoğun kokuları pek sevmem. Peki ya sen? Mesela daha önce kullanıp çok beğendiğin parfümler ya da ne tarz seversin baharat, çiçek, oryantal?

Aaa ben de :) ben genelde kışın tatlı yada şekerli kokuları, yazın da meyveli, çiçekli, tatlı kokuları tercih ederim yani baharatlı yoğun kokuları pek sevmem. Peki ya sen? Mesela daha önce kullanıp çok beğendiğin parfümler ya da ne tarz seversin baharat, çiçek, oryantal?

kışın 212 sexy, britney spears fantasy kullandım şimdi nina ricci elixır kullanıyorum ama pek hoşuma gitmedi meyvemsi bi koku bu hoşuma giden kokular dediğim gibi armanı code,lady million, 212 sexy

Canım calvin klein euphoria deneyebilirsin baya keskin aynı zamanda oryantal ama böyle ağır değil yani egzotik bi kokusu var. Amor amor da kullanmıştım güzeldi vanilya ve yasemin kokuyodu. Christian dior addict de böyle hoştu yani. Allure chanel da tarzın olabilir çiceksi odunsu ve oryantal gibi bir şey..

Back
X