Bu kodu karşındakine yazdır MSN'i bidaha açamasın...

dj_oznur_0106

sweet_lady
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2007
1.051
3
116
41
Antalya
Evet arkadaşLar.. Vereceğim kodu sakın oluyomu diye kendi üzerinizde denemeyin sorumluluk kabul etmem.. Valla bakın kesin diyorum denedim oluyor, merak edip denemeyin hee..

ÖncelikLe kodu veriyorum.. Kodumuz işte bu:

'' Darwinin teori gerçek, Bush apes '' (TırnakLar yok)

Şimdi diceksiniz ki tamam kardeş herşey güzel de bu kodu nereye yazdırıcaz..

ArkadaşLar kodumuzu kişisel iletiye yazdırıyoruz ve arkadaş yazar yazmaz MSN'den düşüyo sizde o zaman anlıyosunuz ki bu güzel kardeşiniz burda boşa konuşmuyor

Şimdi bazı arkadaşLarda derki hangi enayi yazarki bu kodu kişisel iletisine kardeşim?

Evet doğru söylüyo arkadaş.. Ama onunda çaresi var yaw Siz yeter ki RepLerden haber verin

Kodumuzu "Bush'u protesto ediyoruz herkes yazıyo" diyerek kandırabilirsiniz..

E şimdi bide bu kodu yazan inatçı ablamlarım vardır.. Hadi nasıl açıcağınızıda söyliyim barede tam olsun

Bu kodu kişisel iletinize yazdıysanız eğer MSN'nize girerken size 80004005 kodlu bir hata verecektir..

Bu hata penceresinde yardım diye güzel bi buton vardır Ona tıklıyoruz.. Açılan yakışıklı pencerede ara kısmına hata kodunu yazıyoruz.. (Yukarıda verdiğim numaraları)

Size bi kaç ıvır zıvır yaptırır sonra açabilirsiniz.. :)

Hadi size kolay gelsin..

öznurcum neden bozayım ki birilerinin msn i canım benim.ama ancak bir sapık dadanırsa elbette kullanılır.ama bunu yaptırmak içinde sapıkla sohbet etmek gerekir:))))
ama sağolasın bilgi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…