• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kızların yaptıkları hayret ettirdi.. Demir sopalarla ...

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.838
898
Eşkıya kızlardan okulda dayak! Demir çubuklarla saldırdılar
Hürriyet Haber

İzmir Seyit Şanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 20 kız öğrenci, iki kız öğrenciyi demir çubuklarla bayıltana kadar dövdü. B.G, daha önce de ölümle tehdit edildiğini söyledi.
5a5583b97152d821008aa3b6.jpg

PAYLAŞ
  • Flip
  • İzmir Bornova'da eğitim veren Seyit Şanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde akıl almaz bir şiddet yaşandı. İki kız öğrenci, 20 kız öğrenci tarafından öldüresiye dövüldü. Saçları çekilen, kollarından ısırılan iki kız, başlarına demir sopalarla vurulup bayılana kadar darp edildi. Ambulansla kaldırıldıkları Ege Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi'nde gözlerini açan C.D. ve B.G, kendilerine saldıran öğrencilerden şikâyetçi oldu.

'SAÇIMI ÇEKİP ISIRDILAR'

B.G, "Okulda başarım iyi. Bu nedenle beni sevmiyorlar. Aramızdaki sorunu çözmek için yanlarına gittik. 'Neden böyle yapıyorsunuz' dediğimde saldırdılar. Biri saçımı çekiyor, biri kolumu ısırıyor, diğeri başıma demir çubukla vuruyordu. Beni defalarca ölümle tehdit ettiler. 'Kafamız güzelken seni öldüreceğiz' dediler. Beden eğitimi öğretmenine durumu söylemiştim" dedi.

Saldırıya uğrayan C.D. de, "Kafama tuvalette bulunan demir boruyla vurdular. B.G. ile birlikte beni 20 kişi tekmeliyordu" diye konuştu.

B.G'nin babası Lütfü G, "Okul idaresi, 'Çocuklar aralarında şakalaşırken kızınız ortada kalmış' dedi. Milli Eğitim Bakanlığı'nı göreve çağırıyorum. Uyuşturucu kullandığı öne sürülen öğrenciler bile var. Öğretmenler, öğrenci görünümlü eşkıyalardan korkuyor" dedi. Yeni Asır

http://www.hurriyet.com.tr/eskiya-kizlardan-okulda-dayak-demr-cubuklarla-saldirdilar-40705094

kızın raporunda kırıklar olduğunu yazılmış idare şakalaşma diyor ya
linç kültürü daha küçükken başlıyor işte, komik gelecek ama bence bu linç kültürünün yaygınlaşmasında whatsapp gruplarının etkisi büyük

kızın raporunda kırıklar olduğunu yazılmış idare şakalaşma diyor ya
linç kültürü daha küçükken başlıyor işte, komik gelecek ama bence bu linç kültürünün yaygınlaşmasında whatsapp gruplarının etkisi büyük
Bu yoruma katılıyorum chess
Diğer velilere "watsap yazışmalarını takip ediyormusunuz "diye sordum birgün "ayyy o onun özeli hem şifresi var hiç baktırmaz bakmam da zaten "gibi cevaplar aldım.

Bu yoruma katılıyorum chess
Diğer velilere "watsap yazışmalarını takip ediyormusunuz "diye sordum birgün "ayyy o onun özeli hem şifresi var hiç baktırmaz bakmam da zaten "gibi cevaplar aldım.

ben de bakmıyorum benimki de göstermez ama böyle gerçek ya da sanal linçe katılmayacağını biliyorum

bu haber beni ürküttü valla, 20 genç kız, bu kızlar geleceğin annesi, bu tarz annelerin yetişticekeleri erkek çocuklarını düşünsene, kadına yönelik şiddetin temeli bunlar işte

ben de bakmıyorum benimki de göstermez ama böyle gerçek ya da sanal linçe katılmayacağını biliyorum

bu haber beni ürküttü valla, 20 genç kız, bu kızlar geleceğin annesi, bu tarz annelerin yetişticekeleri erkek çocuklarını düşünsene, kadına yönelik şiddetin temeli bunlar işte
Benimki de baktığımı bilmezdi ta ki liseli oldu bakmıyorum artık :)
Düşünmesi bile fena :/

Bu müdürlerin bazıları neden okulda.olan olayları örtbas etmeye çalışıyorlar, anlamıyorum? Orası bir ticarethane, özel bir şirket mi de okulun adı karalanmasin derdindeler .. O kızlara disiplin cezası vermeliler. Eğitim, bir tek ders işlemekten ibaret değil ki...

Ablalarım... Ben fen lisesi mezunu bir çocuğum, bizim camiada zarar vermek daha bilimsel. Mesela bir insan beni laboratuvara getirtip burnuma amonyak dayamıştı. Astım hastası olmamın etkisiyle de burnum kanayarak öksürük krizine girerek yere yığılmıştım ve o insan merak etme en fazla kısır kalırsın, deyip kapıyı üstüme kapatıp gitmişti.
Tahmininiz üzere bayılıp hastanelik olmuştum.
Okul müdürü, senin çocuğun suçlu çağırılan yere gidip burnuna dayatılan her şeyi niye kokluyor demişti.
Evet... Bir gün o müdüre aynısını yaşatmak gibi güzel hedeflerim var, bakalım o neden yapıyormuş.

Allahım sen koru evlatlarımızı boyle canılerden. Korkuyorum ınankı cocugumu okula gonderırken kucukler ama yınede bırbırlerıne yapmadıkalrı kalmıyor. Velıye soyledıgınde de aaa benım cocugum asla yapmaz oluyor daha cok kucuk ne bılsın onlar oluyor. Kucukken egıtemedıkten sonra buyuyunce hıc egıtemzsın.
Nasıl bır zıhnıyetle yapıyorlar sasıyorum. Bızım zamanımızda boyle degıldı gencler 15 sene oncesı nasılda bu kadar cabuk degıstı gencler.
Cocuklarımızı ahlaklı hayırlı bırer evlat olarak yetıstırırız ınsallah.
Anne baba ılk egıtımı verememıs ogretmen de banane dıyor. Cogu velı oyle zaten okula gıtsınde kafamız rahatlasın derdınde.

Back