Saç Rengi ve Saç Boyama Bu kızıla bayılıyorumm.Bakar mısınız?

belle8

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
2.113
3
0
Erzurum
günaydın hanımlar
deniz çakırın bu saçı hangi kızıl?benim şu an aşk alevi ama tam bu renk değil.açtırmadan saçımı buna boyadım .acaba ondan mı tam tutmadı .

kendin boyuyorsan bir kutu boyaya bir %30luk bir de %20lik solüsyon kat öyle boya tekrar canm, kolestonun kızıl modelleriyle bu tonu yakayabilirsin yeter ki solüsyonu iyi ayarla tabi bu dediğimi saç tonun normalde koyuysa dene

kızıldan iyi anlarım yıllardır kızılın her türlüsünü kendi saçıma uygularım :)

Son düzenleyen: Moderatör:

canım peroksitler %6 lık ve %9 luk olmuyor mu ?bana bilgi verirmisin bana .ben öyle yapıyorum da .

canım sen git bir kozmetikçiye %30luk ve %20lik solüsyon istiyorum de, onlar verir, ama sanırım 9 ve 6lık da aynı işlevi görür.. bu ikisinin beraber kullanılması koyu renk saçlılarda işe yarıo,, yani benm saçım koyu kestane mesela, normal bi boya aldığımda içindeki solüsyon anca saçımdaki kzılın güneşte az bişey parlamasına yetio o zaman da doğal bi görüntü oluo ama kızıl demeye bindir şahit ister cinsten oluo

eğer saçın koyuysa 2 sölüsyonu ve boyayı karıştır iyice çok iyi yedire yedire boya saçını,, yıllardır annemin de çoğu arkadaşımın da saçını ben boyarım bu yöntemle saçı açmak için oryale filan gerek kalmıo saç yıpranmıo

ok canım deneyim bende bunu .benimde koyu dip rengim üstüne boyadım tamam kızıl gözüküyorda .ben daha parlak canlı çarpıcı gözükmesini istiyorum .dedğin şekilde boyayım bu sefer .

tamam sonucu resmli olarak paylaş mutlaka merak ederm.. ufak tüyolar da veriyim: saçın mutlaka kirli olsun boyarken çnkü boya kirli saça çok daha iyi tutar, hatta ben saçım temizken jöleleyip öyle boyarım bazen.. boyadıktan sonra uzun süre boyanın akması için yıkıyoruz ya saçımızı, işte o boya aktıktan sonra şampuanla yıkama saçını, sadece kutudan çıkan kremle yıka ilk seferinde.. ertesi gün şampuanlarsın güzelce. bi de saçlarını banyodan çıkmadan önce derine değdirmeden soğuk suya tut, daha parlak olmasını sağlıo göz dolduruo resmen 6 yıldır hep böyle boyuyorum kuaförden duyduklarım hep bunlar :)

hmmm teşekkürler canım .deniyeceğim tüyolarını .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…