merhaba bayanlar, sizden bir yardım isteğim var. yaklaşık bir ay önce kınadan kurtulmuş doğal ve epey koyu kahverengi saçlarımı ilk seferde tutsun diye benim normalde istediğimden daha açık bir renk olan palette deluxe 6.88 ve üçte bir tüp igora kırmızı yoğunlaştırıcyla boyadım. ilk boyama olmasına rağmen renk çok güzel tuttu, istediğim gibi koyu oldu, uçlarını çok çok az yıprattı ve ilk iki gün hariç hiç akmadı, yastığıma havluma bulaşmadı. soğuk değil sıcak bir renk oldu. ilk 2 hafta renk kalıcıydı, 3. hafta biraz soldu ve 4. haftamdayım, şu an hâliyle epey solmuş durumda.
şimdi ise ikinci boyama için 6.88 kadar açık bir kızıl istemediğimden aynı serinin 5.889'unu aldım (şarap kızılı diye geçiyor). daha sonra araştırınca kızılların mavi, bakır gibi alt tabanları olduğunu öğrendim. mavi tabanlılar soğuk oluyormuş. bense soğuk kızılları hiç sevmiyorum. sizlere sorum şu: bu renk yani palette deluxe 5.889 şarap kızılı mavi tabanlı mı? ben koyu ama sıcak bir kızıl istiyorum. eğer mavi tabanlıysa iki tüp boyaya üçte bir tüp igora kırmızı yoğunlaştırıcı (0.88) koyarsam o soğukluğu gider mi?
şimdi ise ikinci boyama için 6.88 kadar açık bir kızıl istemediğimden aynı serinin 5.889'unu aldım (şarap kızılı diye geçiyor). daha sonra araştırınca kızılların mavi, bakır gibi alt tabanları olduğunu öğrendim. mavi tabanlılar soğuk oluyormuş. bense soğuk kızılları hiç sevmiyorum. sizlere sorum şu: bu renk yani palette deluxe 5.889 şarap kızılı mavi tabanlı mı? ben koyu ama sıcak bir kızıl istiyorum. eğer mavi tabanlıysa iki tüp boyaya üçte bir tüp igora kırmızı yoğunlaştırıcı (0.88) koyarsam o soğukluğu gider mi?