• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu kızarıklık nasıl geçecek ?acil...

pasarofca

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2012
1.238
385
123
selam kk üyeleri
dün çok kötü bir şey yaptım. dudak üstünü sir ağda ile aldım.temizleme mendiliyle sildim ardından 5-10 dk geçmeden duşa girdim .sıcak su değdi yani.
o saatten beri dudak üstüm kıpkırmızı . gece buz filan denedim ama yok.
sabahta pudra aldım onu denedim yine geçmedi.sadece biraz azalttı.acil
şimdi anneme eczaneden bepanthene krem istemiştim. o da bepanthol diye bir şey almış. o nu da denedim .ama yok .
bir de sağ tarafımda birkaç tane sivilce çıkmış.
benim yarına kadar bu kızarıklığı geçirmem lazım.
ne yapmam lazım ki benim geçsin bu kızarıklık :14:

silverdin yara ve yanık kremi.

bir daha bir yeriniz yandığında hemen yumurta akı sürün, ne yanar ne kızarır ne de yanık izi kalır.

oyyy o geçmez ben neler çektim yaa sinir ediyodu beni
en az 10gün orda o sivilceler
hayır bişi değil kıllar dursaydı daha iyiydi bu kadar göze de çarpmıyodu hiç değilse
neyse şu yumurtayı ben de bi deneyim

oyyy o geçmez ben neler çektim yaa sinir ediyodu beni
en az 10gün orda o sivilceler
hayır bişi değil kıllar dursaydı daha iyiydi bu kadar göze de çarpmıyodu hiç değilse
neyse şu yumurtayı ben de bi deneyim

sivilcelerim geçti canım :34:
ama kızarıklıkla başım dertte :ssz:

sivilcelerim geçti canım :34:
ama kızarıklıkla başım dertte :ssz:

bikaç sefer yapıldıktan sonra geçiyo aslında biliyo musun canım
benim de öyleydi ama artık şimdi alınca sivilce gibi olan kabarıklar da kalmadı
senin cildin de benimki gibi hassas sanırım biraz
buz filan dene devamlı ya da fondöten pudra vs ile biraz idare edebilirsin belki

bikaç sefer yapıldıktan sonra geçiyo aslında biliyo musun canım
benim de öyleydi ama artık şimdi alınca sivilce gibi olan kabarıklar da kalmadı
senin cildin de benimki gibi hassas sanırım biraz
buz filan dene devamlı ya da fondöten pudra vs ile biraz idare edebilirsin belki

sağol canım.
şu anda kızarıklıklara da elveda dedim.:31:

ahh canım :) annemde bir ara yapıştırıp çekmişti bir kızarıklık oldu ki sorma 3-4 gün öyle dolaştı ..öyle bi zamanda eline geçer mi bilmiyorum ama anneanneme aldığımız salyangoz kreminden sürmüştü zaten 3-4 gün bayağı bi süre öyle kırmızı bıyıkla dolaştı :D salyangoz kremimi etki etti daha fazla kızarık dolaşır mıydı bilemiyorum :)

kızlar ben bişi buldum bebek pudrası :1: komik geliyor insana ama çok etkili haftada bir uçuğu çıkan ben ve minik ağdalar sonucu döküntü gibi kızarıp sivilce döken ben bu sayede kurtuldum denemenizi öneriyorum muhakkak..gece yatmadan önce cildimi sabunumla yıkıyorum ve sonra tüm yüzüme uyguluyorum geçen ağdadan sonra da (iple aldım ama illaki sivilce gibi çıkar ve kızarırdı) hemen yaptım hiçbişi olmadı..aslında cildimde renk dengesi oluşturmak için uyguluyodum ama böyle de bi faydası var tavsiye ederim..

Back