Saç Şekillendiriciler Bu kıvırcık nasıl yapılır??

frgt10

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
221
64
643
31
kızlar bu kıvırcık nasıl yapılır kaç mm maşa lazım çokk güzel olmuş yaa bnm saçlarımda uzun ve kalın telli kaç mm maşa almam lazm

Eklentiler

• $gunelbuyuk.jpg
    32,2 KB · Görüntüleme: 92
  • $günel.jpg
    98,8 KB · Görüntüleme: 121
Braun satin hair iontex aldım teknosadan 99 lıraya. cok memnunum sacımı cok guzel parlatıyor. Sımdı bol bol pratık yapıyorum emınım sekıl vermede ustalastıgımda cok daha memnun kalıcam ama su anda dahı sacımın parlaması benı mutlu edıyor. Tavsıye ederım

bnde braunun düzleştiricisi es3 maşayıda es3 alacatm mağazadaki adam braunun maşaları pek satılmıyor sana babyliss tavsiye ederim dedi kafamı karıştırdı

bende braun alacaktım banada satış elemanı babyliss al kuaförlere de babyliss satıoruz dedi baybliss aldım bende memnunum

bnde denedikten sonra alacağım bakalım braun mu yoksa baybliss mi olacak

ya kızlar bide bişey sorcam ben saçlarımı çok güzel dalga yapıyorum iyi güzel ama en üst ve ön perçemleri bitürlğü tutturamıyorum düzgün durmuyo o nasıl olacak ya beceremiyorum

ya kızlar bide bişey sorcam ben saçlarımı çok güzel dalga yapıyorum iyi güzel ama en üst ve ön perçemleri bitürlğü tutturamıyorum düzgün durmuyo o nasıl olacak ya beceremiyorum

Düzleştiriciylemi yapıyorsun yoksa maşaylamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…