Bu kitapları okudunuz mu?

eroinle dansı okudum tatlım süper bir kitab tavsiye ederim
şuanda elif şafak aşkı okuyorum onuda tavsiye ederim bitmek üzere
çok güzel bir kitap:)

Eroinle dansı okudum harika bir kitap bayıldım tavsiye ederimm korku evi de dikkatimiçekmedi değil

ece vahapoğlu'nun öteki kitabıda değişik.ilk başlarda sıkıcı gibi geliyo bırakmak istiyosunuz ama bi bağlayıcılığı var 1.5 günde bitirdim o yüzden farklı bir bakış açısı:26:

garange nin her kitabı muhteşem zaten .bence inanılmaz sürükleyivci hele ölü ruhlar ormanında ki sona yok artık demiştim o kadar çok gerilim ve psikoloji romanı sevmeme ve okumama ragmen beni şaşırtmıştı . her kitabı tavsite edilir .

aşk elif şafak ın en güzel romanı bence mahrem en kötüsü bana göre

eroinle dans okumasanda bişey kaybetmezsin gibi . canan tanın anlatımını ben biraz basit buluyorum .

elif şafak'ı tavsiye ederim. gerçekten iyi bir altyapı ve bilgi birikimiyle hazırlanmış bir roman. yazarın üslubu da oldukça başarılı. siyah lale de çocuklar için oldukça akıcı bir anlatıma sahip klasiklerden biri.

Elif Şafak-Aşk
okudum sevememiştim yazarına da önyargılarım var onu da belirteyimde belki onun içindir

Şeytan Yemini'ni okumaya başladım ama yarıda bıraktım. Sanırım o tarz kitaplar bana göre değil...

Şeytan Yemini'ni okudum. Grange'ın en iyi kitabı olmasa da türünün iyi örneklerinden...

Orhan Pamuk- Masumiyet Müzesi : Orhan Pamuk'un üslubunu, kelime oyunlarını , olayları birbirine bağlama zekasını
çok beğenirim ama bence Masumiyet Müzesi en vasat romanı.Yani Orhan Pamuk gibi bir yazara göre vasat .
Yalnız psikolojik tahliller mükemmel.

Canan Tan - Eroinle Dans: bir tane eserini okuyun zaten hepsini okumuş gibi olursunuz.

Alexandre Dumas- Siyah Lale:
Bu kitabı oratokulda iken okumuştum.
Okuma alışkanlığını kazandırabilecek kitaplardan biridir. Tavsiye derim.

Halil Zenciroğlu - Kırmızıyı Hiç Sevmem :
Dönemin Türkiye'sine ışık tutan güzel bir kitaptır.
Siyasi kokular geliyor burnunuza ama bunu da okumanızı tavsiye ederim. tavsiye ederim.

elif şafak aşk. elif şafak'ın kitapları içinde akıcı olanlarından ve en guzellerinden biri

Uzun süredir bu sitede sessizce konuları takip edip yorumları okuyordum ilk defa mesaj yazıyorum. Ben bu kitaplardan eroinle dans ile şeytan yeminini okudum. Eroinle dans gerçekten muhteşem bi kitap uzun süre önce okumama rağmen aklıma gelir hala. Şeytan yemini ise gerçekten etkileyici bir kitap ama jean christophe grange ın bütün kitaplarının okunmasını tavsiye ederim. Herbir kitabı bambaşka konular bambaşka olaylar anlatır ve en ince detaylara kadar anlatılır. Gerilim gizem seven okurların elinden düşürmeyeceği kitaplardır.
Bunlar dışında mehmet rauf un eylül ü okudunuz mu bilmiyorum ama okumamın üstünden 10 yıl geçmesine rağmen hala aklıma gelir. Gerçekten sürükleyici bi kitap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…