Bu kişinin kişilik bozukluğu hangisi ?

Mulkiyeli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2021
140
79
48
Merhaba herkese. 2 ay önce bir konu açmıştım eski erkek arkadaşıma şans vermeli miyim diye. Ama doğru dürüst iletişim kurmadığı ve kendi isteklerini direttiği için yüzyüze görüşme isteğini reddettim bu süreçte. En son dün tekrar aradı, ben de ciddi bir niyetle gelmediği müddetçe görüşmeyeceğimi belirttim. Bu birden kabalaştı, sen beni sevmiyorsun. Seninle işim olmaz diye. Ben de peki dedim sen bilirsin. Bana kendini bir şey sandın , bana çok yazan var dedi. Kendi wp ekran görüntüsünü attı. Gördüğüm 7 tane kadın vardı sevgili kodunda yazdığı. Senden bin kat güzel dedi. Ben de bana yazma kime yazarsan yaz dedim. Benim namusuna hatta anneme bile dil uzattı. Bana sen benim duygularımla oynadın dedi. Kendi yapıyor ama ısrarla bana ben yapmışım gibi aynalıyor bu durumu. En son engelledi. Aradı instagramda paylaştığım fotoğrafı beğenen kişilere benim namusumla ilgili iftira kampanyası yapacağını belirtti. Bu arada 2 ay önce tartıştığımızda o silmişti beni ama fotoğrafımın ekran görüntüsü varmış. Bu arada aşırı yalan söylüyordu en basit bir konuda bile. İlişkide ilk başlarda çok iyi davranmıştı, resmen duymak istediklerini söylüyordu. Sonra kendince kısıtlamaya, beni aşağı çekmeye çalıştı. Sonra da iyice kabalaşmıştı.

Sosyopat diğer adıyla antisosyal kişilik bozukluğu. Tabi ki tanıyı biz koyamayız ama ben öyle düşünüyorum. Burda psikolog olan arkadaşlardan özür dileyerek söylüyorum bunu.

Bırak ne bozukluğu olduğunu arkana bakmadan kaç ondan bence, ucuz kurtulmuşsun bu nedir

Herseyi psikolojiye baglamayin resmen cirkeflik. Daha olgunlasamamis, iletisim kurmayi bilmiyor. Ne guzel engellemis siz de engelleyin hayatiniza bakin.

Bakın ben okb hastasıyım durduk yere kimseye boyle seyler yapmiyorum, yani psikolojiyle bagdastirmayin size yapilan terbiyesizlikleri. Zaten pişman olunca da " benim psikolojim bozuktu ondan sana öyle davrandım" gibi bahanelerle geliyorlar. Herkesin psikolojisi bozuk ona bakarsanız. Kötülük tamamen tercih.

Kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…