Hadi inşallah bebeğin sana tutunur cnm güzel haberlerle gelirsin tekrarhamilelik haberlerimizi,olmadığında üzüntümüzü,gebelik sıkıntılarımızı isim bulma telaşımızı daha bir sürü heyecanımızı burda paylaşmak istermisiniz .
Mesela ben 20 ağustosta aşılama yaptırdım o kadar heyecanlıyım ki umarım ALLAHIM HAYIRLI EVLAT nasip eder müjdeli haber alırım
İNŞALLAH canım okadar istiyoruz ki eşim,eşimin ailesi benim ailem herkes bu haberi bekliyor ..aşılaman hayırlı olsun inşallah iyi haberler alırsın...
aynen öle bizimkilerde aynısı ama işte elden bişi gelmiyor sizde aşılama olmasının sebebi nedir?İNŞALLAH canım okadar istiyoruz ki eşim,eşimin ailesi benim ailem herkes bu haberi bekliyor ..
İNŞALLAH... OOO MAŞALLAH seninki de büyümüş :)Hadi inşallah bebeğin sana tutunur cnm güzel haberlerle gelirsin tekrar
iki yumurtalığımda da kist var canımaynen öle bizimkilerde aynısı ama işte elden bişi gelmiyor sizde aşılama olmasının sebebi nedir?
İNŞALLAH canım, senin durumun ne peki anlat dertleşelim rahatlayalımhayırlı olsun aşılaman
bende çook istiyorum bu kışı hamile olarak geçirmeyi
hamilelik haberlerimizi,olmadığında üzüntümüzü,gebelik sıkıntılarımızı isim bulma telaşımızı daha bir sürü heyecanımızı burda paylaşmak istermisiniz .
Mesela ben 20 ağustosta aşılama yaptırdım o kadar heyecanlıyım ki umarım ALLAHIM HAYIRLI EVLAT nasip eder müjdeli haber alırım
bizim sorun varikosel hızı düşük spermlerin 14 aydır deniyoruz 1 tane olumsuz aşılamam varİNŞALLAH canım, senin durumun ne peki anlat dertleşelim rahatlayalım
anladım canımbizim sorun varikosel hızı düşük spermlerin 14 aydır deniyoruz 1 tane olumsuz aşılamam var
senin durumun nedir peki arkadaşım ?Hayırlı olsun, inşallah güzel haberlerini alırız :)
Ben de bu kışı hamile olarak geçirmek isteyenlerdenim. İnşallah bu sefer olur. Eylül ayı herkese uğurlu gelsin inşallah.
benim eşimde hareketlilik problemi var canım varikosel ameliyatı olduk..4 ay geçti ben hamile kaldım ama bebek tutunamadı...daha sonrada bizim hareketlilik yine düştü beklemedeyim bende sizde durum nedirİNŞALLAH canım, senin durumun ne peki anlat dertleşelim rahatlayalım
denedikanladım canımkeçi boynuzu kürü denedinizmi ben eşime içirmiştim işe yarıyormuş,çok olmasa tüp de yapılabiliyormuş .
hareketlilik için keçi boynuzu kürü öneriyorlar,aşılama şansında var çok zor durumda kalırsan tüp bebeği patlatıverirsin her türlü anne olursun gibi geliyor. Allahın izniyle,benim iki yumurtalıkta ta kist var aşılama yaptırdık sonuç bekliyozbenim eşimde hareketlilik problemi var canım varikosel ameliyatı olduk..4 ay geçti ben hamile kaldım ama bebek tutunamadı...daha sonrada bizim hareketlilik yine düştü beklemedeyim bende sizde durum nedir
senin durumun nedir peki arkadaşım ?
Eyvahhh senin durumda fenaymışmrb bende bu kışı hamile geçirmk istiyorum..daha çalışmalara baslamadık :) eşim şehir dışında..Allah'ım hepinizin yardımcısı olsun arkadaşlar tez zamanda nasip etsin dualarımızı da eksik etmeyelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?