• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu kışı hamile geçirenler yada geçirmek isteyenler buyrun yoldaş olalım :)

Navizade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
587
317
73
44
hamilelik haberlerimizi,olmadığında üzüntümüzü,gebelik sıkıntılarımızı isim bulma telaşımızı daha bir sürü heyecanımızı burda paylaşmak istermisiniz .:KK15::KK15:

Mesela ben 20 ağustosta aşılama yaptırdım o kadar heyecanlıyım ki umarım ALLAHIM HAYIRLI EVLAT nasip eder müjdeli haber alırım:KK46::KK46:

hamilelik haberlerimizi,olmadığında üzüntümüzü,gebelik sıkıntılarımızı isim bulma telaşımızı daha bir sürü heyecanımızı burda paylaşmak istermisiniz .:KK15::KK15:

Mesela ben 20 ağustosta aşılama yaptırdım o kadar heyecanlıyım ki umarım ALLAHIM HAYIRLI EVLAT nasip eder müjdeli haber alırım:KK46::KK46:
Hadi inşallah bebeğin sana tutunur cnm güzel haberlerle gelirsin tekrar

hayırlı olsun aşılaman
bende çook istiyorum bu kışı hamile olarak geçirmeyi

Hayırlı olsun, inşallah güzel haberlerini alırız :)

Ben de bu kışı hamile olarak geçirmek isteyenlerdenim. İnşallah bu sefer olur. Eylül ayı herkese uğurlu gelsin inşallah.

İNŞALLAH canım, senin durumun ne peki anlat dertleşelim rahatlayalım:KK19::KK19:
benim eşimde hareketlilik problemi var canım varikosel ameliyatı olduk..4 ay geçti ben hamile kaldım ama bebek tutunamadı...daha sonrada bizim hareketlilik yine düştü beklemedeyim bende sizde durum nedir

benim eşimde hareketlilik problemi var canım varikosel ameliyatı olduk..4 ay geçti ben hamile kaldım ama bebek tutunamadı...daha sonrada bizim hareketlilik yine düştü beklemedeyim bende sizde durum nedir
hareketlilik için keçi boynuzu kürü öneriyorlar,aşılama şansında var çok zor durumda kalırsan tüp bebeği patlatıverirsin her türlü anne olursun gibi geliyor. Allahın izniyle,benim iki yumurtalıkta ta kist var aşılama yaptırdık sonuç bekliyoz

mrb bende bu kışı hamile geçirmk istiyorum..daha çalışmalara baslamadık :) eşim şehir dışında..Allah'ım hepinizin yardımcısı olsun arkadaşlar tez zamanda nasip etsin dualarımızı da eksik etmeyelim :)

senin durumun nedir peki arkadaşım ?

Biz 6 aydır deniyoruz olmadı. Doktora gittik bu ay, klomen verdi, adetlerim çok düzensizdi benim. Klomen bittikten sonra 9 eylülde folikül dökülecek dedi doktor. 9 eylülde gidicem doktora. Bakalım durumlar ne olacak.

mrb bende bu kışı hamile geçirmk istiyorum..daha çalışmalara baslamadık :) eşim şehir dışında..Allah'ım hepinizin yardımcısı olsun arkadaşlar tez zamanda nasip etsin dualarımızı da eksik etmeyelim :)
Eyvahhh senin durumda fenaymış :KK51:arkaşım baba adayı nezaman dönecek:cool:

Back