Bu kil işi başıma dert mi oldu nedir?

azimlisidelya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2010
100
18
Ben eskiden kil maskesi yapardım hem de sadece suyla ve çok işe yarardı. Kilin rengi toz maya gibiydi.opuyorumnanaktan

Geçen günlerde bir kil aldım ki rengi kızılımsı. ve kokusu mentolü gibi. Sordum aktara bu kimyasallı mı yoksa diye, hayır cevabını verdi.

Yapıyorum bunu maske olarak yakıyor remen cildimi. şimdi biraz önce yine yaptım. çıkardığımda alacalı bulacalı bir kırmızı oldu cildim.güneşte yanmışım gibi.

Acaba uzun süre mi tuttum cildimde bilemedim. Yoksa kilden mi kaynaklanıyor? Bir fikri olan varsa ne olur yardım etsinmafoldumben

walla cidden hak veriyorum. Beyaz kil hakikaten güzeldi. yüz<ümde hala bi tuhaflık var. sanki kızamık geçirdim ama kızmaıkların renkleri biraz küçük küçük :KK1:

limon ve yoğurt. aslında denenebilir. neden olmasın. yoğurt yazın bana çok iyi geliyor. limon da dengeler sanırım. ama yine de elimde bu kırmızı kil varken yüzüme gramını bile sürmeyi düşünmüyorum:eek:lmaz::gitme:eek:haoldumsmile

sağol cevabın için..

burada defalarca yazdım markası belli olmayan, açıkta satılan kil almayın diye...:eek:lmaz: birçok markanın ambalajlı kil maskesi var tüpte ya da tek kullanımlık. yok ben ille de toz kil isterim dersen dermokil in kili satılıyor pakette bayağı var 5-10 tl arası bi fiyatı vardı. buna benzer ambalajlı ürünler alın ki yüzünüze ne sürdüğünüzü bilin.
geçmiş olsun

X