Bu kez IŞİD değil! Kestikleri başlarla futbol oynadılar

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
bu-kez-isid-degil-4680052.Jpeg

Geçtiğimiz günlerde kestikleri başlarla futbol oynayan militanların görüntüleri dünyayı dehşete düşürmüştü. Görüntüler ilk ortaya çıktığında öldürüp başlarını kestikleri insanların başlarıyla futbol oynayanların IŞİD üyesi olduğu düşünülse de aslında Tehrik-i Taliban Pakistan (TTP) terör örgütü üyeleri olduğu anlaşıldı.
Sitene Ekle
herkes-isid-sandi-4680009.Jpeg

Haberin diğer fotoğrafları için tıklayın

Öldürdükleri insanların kafalarını kesip sonra da futbol oynayan terör örgütünün IŞİD değil Tehrik-i Taliban Pakistan (TTP) terör örgütü olduğu ortaya çıktı. Fotoğrafların sosyal medyada paylaşılmaya başladığı ilk günlerde, herkes yine IŞİD vahşetinden kareler olduğunu düşünmüştü. Fakat daha sonra görüntülerin IŞİD ile ilgisinin olmadığı anlaşıldı.

(Kaynak: Habertürk)

Allah akıl fikir vermemiş artık bunu kabul ediyorum...
Hiç mi vicdan yok hala çözmeye çalışıyorum...

tek kelimeyle ruh hastaları,birde o kafaları keserken Allahu ekber diyerek kesiyorlar ya,bazen Müslüman olduğumdan utanma derecesine geliyorum.

tek kelimeyle ruh hastaları,birde o kafaları keserken Allahu ekber diyerek kesiyorlar ya,bazen Müslüman olduğumdan utanma derecesine geliyorum.

Tam soracaktım ki cevabı siz vermişsiniz, demek müslümanlar ve tekbir çekerek katliam yapıyorlar.
O zaman yorumuma yazık olur, zira böyle bir müslümanlık yok, bu vahşilere sadece Leküm dinüküm veliye din der çekilirim.

içtikleri şeyler çok ağır olmalı, bunlara her seyı unutturduguna göre... aklım almıyor bir türlü; allah ruhundan bunlara hiç mi bişi vermemiş!

al birini vur ötekine.Aslında bırakacaksın ikisi birbirini gebertecek.

normal insanlar yolda ezilen kediye dahi bakamazken bunların bunu yapıyor olması aslında kendini gösterdiklerinden daha tehlikeli olduğu sinyallerini veriyor. Bakalım daha nasıl azacaklar da, nasıl kazdıkları kuyuya düşecekler?

Back