Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah Bilgece Tayland'da vajina ile ne gösteriler yapıyor kadınlar bir bilsen. En bilineni ping pong. Kadınlar vajinasına pin pon topu sokup karşıda raketle bekleyen arkadaşlarına fırlatıyorlar.
Ben de vajinasıyla sigara içen kadının gösterisini duymuştum :)
Şaka dı mı bu dalga gecıyosun bızle
Evet Vegas'ta bekarlığa veda partilerinde yapıyorlar sanırım. Filmlerden öyle duydum :)
Ben Tayland'da biliyorum, geçen sene arkadaşlarım gitmişti, izleyip anlatmışlardı da anatomik olarak tartışmıştık nasıl olur diye :)
yok artık meğer ne kullanışlıymış maşallah sanki isveç çakısıAh Bilgece Tayland'da vajina ile ne gösteriler yapıyor kadınlar bir bilsen. En bilineni ping pong. Kadınlar vajinasına pin pon topu sokup karşıda raketle bekleyen arkadaşlarına fırlatıyorlar.
bende vajinasıyla flüt çalan bır bayan hatrlıyorum :)Ben de vajinasıyla sigara içen kadının gösterisini duymuştum :)
ayyy koptummmelin vajinası ping pong topu fırlatıyor oyun oynuyor bizimki bir regl olsa günlerce mırın kırın yapıyor ,hep bir kapris amann
bende vajinasıyla flüt çalan bır bayan hatrlıyorum :)
pardon merak edıp şimdi baktım mızıka çalmış :)Hahahha flüt de mi çalmışlar
pardon merak edıp şimdi baktım mızıka çalmış :)