• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kedinin evii :)

Evet ben cahilim onu demek istiyorsun sen bana ben diyim kasma kendini. Ama nikahsız yaşıyacak kadar değil.

Evet hayatına takık kaldım. Ama senin kadar değil milletin sex anılarını merak etmiyorum.

:3::3:
gbt yapılmış :32:

Niye bukadar ilgilendirdi seni bunlar. ev hakında yorum yap geç bukadar takılmayın :34:

evde yasanmıyor gibi o kadar duzenli ki..hasret kaldım boyle duzenli eve :) iyi gunlerde oturmanı diliyorum

Kız alt tarafı konunun girişinde nişanlımla yaşadığımı bilirsiniz tarzında bir şey yazmış

Kızın üstüne bu kadar gitmenize anlam veremiyorum

Yaşar yada yaşamaz sizene bizene ?

İsteyen dilediği gibi yaşar

Kendinde güveni ve karşısındaki insana güveni tam ise istediği şekilde yaşar

Kız eviyle ilgili yorum istediğini üstüne basa basa söylüyor

Cinsellik bölümün de de açmış olduğu şey alt tarafı bir konu

Eğer siz her cinsellik bölümünde konu açan üyelere bu tarzda tepkiler göstereceksiniz ; yönetime gidip kapanması için talepte bulunalım yada orda tüm konulara üye yapan yada konu açan kişilere böyle davranalım

Şurda herkes birbirine saygı duymak zorunda

Aşağılamak yada yargılamak bizim işimiz değil
:34:

Ailesine kadar laf söylediniz kızın ,yapmayın .

Son düzenleme:
Kız alt tarafı konunun girişinde nişanlımla yaşadığımı bilirsiniz tarzında bir şey yazmış

Eğer siz her cinsellik bölümünde konu açan üyelere bu tarzda tepkiler göstereceksiniz ; yönetime gidip kapanması için talepte bulunalım yada orda tüm konulara üye yapan yada konu açan kişilere böyle davranalım

Aynen yaa!

Bu arada evin manzarası müthişmiş. Ev bomboş olsun manzarası yeter... :))

Senden hoşlanmıyorum :/ özel mesaj atıp ,sonra da engellemişsin :ssz: benimle laf yarışına giremeyeceğini anladığın için yaptın sanırım :ssz:

Neyse allah için evin güzel .

owww...kıskandım.kışss....kahkalarla.otur.......:16::nazar:
Allah daha güzelini sana versin :16:
Senden hoşlanmıyorum :/ özel mesaj atıp ,sonra da engellemişsin :ssz: benimle laf yarışına giremeyeceğini anladığın için yaptın sanırım :ssz:

Neyse allah için evin güzel .
Yoo.. Engelemedim kımse kımseden hoşlanmak zorunda değil zaten. :ssz::ssz: Senin le laf yarışına Girmedim Gerek yok:34:

Aynen yaa!

Bu arada evin manzarası müthişmiş. Ev bomboş olsun manzarası yeter... :))
Saol canım:ssz:

Saol canım Bukadar abartılacak birşey var yada yok ev hakında konuşalım dedikçe işte neyse :16:
evde yasanmıyor gibi o kadar duzenli ki..hasret kaldım boyle duzenli eve :) iyi gunlerde oturmanı diliyorum
canım daha güzeleri senın olsunn :nazar::16:

Ev mis...
Güzelyalı sahili daha mis...
Güle güle oturun sevgilinizle beraber.
Sakın ola bu evi değiştirmeye kalkmayın, çıkacak, satacak(bilmiyorum sizin mi, o yüzden iki ihtimali de yazdım) olursanız da irtibatta olalım bu ev öyle yabancıya gitmemeli:9:

Evde kaybolmuyor musun? :1:
:60: daha değil
Ev mis...
Güzelyalı sahili daha mis...
Güle güle oturun sevgilinizle beraber.
Sakın ola bu evi değiştirmeye kalkmayın, çıkacak, satacak(bilmiyorum sizin mi, o yüzden iki ihtimali de yazdım) olursanız da irtibatta olalım bu ev öyle yabancıya gitmemeli:9:
Saol canım benim :ssz:

hahahah =) tamam geçeriz irtibata :55:

Ev çok güzel, "sahibi" rahat rahat otursun diyelim. Yalnız 18 yaşında bir insan nasıl oluyor da 2-3 yıldır nişanlısıyla aynı evde yaşıyor???
Yasalarımıza göre reşit olmayan bir kızı alıkoymak suç değil mi? Siz burada şimdi nişanlınızı ihbar etmiş durumdasınız, farkındasınızdır umarım. Anlattıklarınız doğru ise eğer, o kişi 16 yaşında bir kızla nikahsız olarak (nikah kızın velisi aracılığıyla kıyılınca meşru olur) yaşamını birleştirmiş oluyor. Kimse şikayetçi olmasa dahi bu bir suçtur, üstünden zaman geçmiş olsa da suç sabittir.

Evın cok guzel genıs ferah bı goruntusu var mutlulukla oturmanı dılerım :)
Ayrıcaaa arkadaslar inanmıyorsanız yorum yapmayın polemıge gırmeye gerek yok bence

evine bayıldım :16: güle güle,mutlulukla,huzurla güzel günler geçirmeni dilerim.bu arada yalıda oturuyorsun :1: bende karataştayım.

Ev çok güzel, "sahibi" rahat rahat otursun diyelim. Yalnız 18 yaşında bir insan nasıl oluyor da 2-3 yıldır nişanlısıyla aynı evde yaşıyor???
Yasalarımıza göre reşit olmayan bir kızı alıkoymak suç değil mi? Siz burada şimdi nişanlınızı ihbar etmiş durumdasınız, farkındasınızdır umarım. Anlattıklarınız doğru ise eğer, o kişi 16 yaşında bir kızla nikahsız olarak (nikah kızın velisi aracılığıyla kıyılınca meşru olur) yaşamını birleştirmiş oluyor. Kimse şikayetçi olmasa dahi bu bir suçtur, üstünden zaman geçmiş olsa da suç sabittir.
Sizi ilgilendirmez. 3 senedir beraberiz 2 senedir aynı evdeyiz ailem bile evime gelip giderken size laf düşmez :34:

Ki dayım konak ilçe emniyet müdürü, Ailem biliyor burda benim hayatıma çomak sokmak size kalmamış, ki kalamazda :34:

Son düzenleme:
Konu sahibesinin talebi üzerine yorumlara kapatılmıştır...

Back
X