Bu kayınvalideler hep sinir etmek zorunda sanırım..

aynı bizde öyleyiz
2 görümcek var
biri boşandı çalışıyor
digeri öss hazırlanıyor 2.senesi
ikiside yayılır benim kv işi benden bekler
bende üstün körü bulaşıkları makineye teper kaçarım

madem yediğinizde gözü var neden siz kendi kahvaltılıklarınızı götürmüyorsunuz?
böylece rahat rahat yersiniz hem de eliniz boş gitmemiş olursunuz.

Ben götürsem yine aynı aaa bu çok sağlıksız bunu mu aldınız,ki hani simit börek gibi şeyler götürürüm genelde
Aaa bu kilo yapar, bundan almayın. Oğlum göbek yapar bunu yeme Chek bunu pişirme,
Aradığında mutlaka çorba yap sebze yemeği yap şunu yap bunu yap ki yapıyordum ( şu sıra çok çeşit yapamasam da)
Hayır kendisi oğluna bu yaşına kadar yapmış köfte pilavı, bu yaştan sonra sebzeye ben alıştıracakmışım
Sebze yiyor eşim ama alışmamış olunca çok seçiyor sebzeleri, bu yaştan sonra damak tadını nasıl değiştireyim
Kayınvalidemin istedikleri
Manken gibi asla kilo fazlası olmayan güzel bakımlı,her giydiği yakışan bir bayan
Hem kpss kursuna gitmeliyim sınavı kazanmalıyım, kursa giderken tam gün çalışmalıyım, hem evde her gün 3 çeşit yemek yapmalıyım, hem de evi çekip çevirmeliyim tabi bu arada bir de çocuk olacak ona da bakmalıyım
Hem onların ailesini ziyaret etmeliyim hep eşimin kuzenlerine vs gitmeliyim ya da evime çağırmalıyım
Tabi bunlarda pek mümkün olmuyor.

Canım seni sanal ortamda tanıyorum belki ama benden sana tavsiye kendini üzme bebeğin için .Benim ellerimde çok ciddi anlamda suya deterjana karşı alerjim var annem çalıştığı halde 8,30 da akşam gelir gittiğim zamanlarda bir çay bardağı dahi kaldırtmaz otur ellerin yara der kayınvalidem o pis kırık dökük tencerelerini dahi makinaya attırmaz kullandırmıyor bulaşık makinasını onlardan gelirim ellerimden sabaha kadar kan akar kaşıntıdan acıdan sirke dökerim çektiğim acıyı sen hesap et en fazla kızım ellerin yara der önüme yığar gider ve dolapdaki birikmiş tencereleri de boşaltıp yıkamak için önüme koyar eşim de sağolsun evde herşeyi eldivenle yapıyorum orayada bol bol eldiven aldı bulaşık için sebzeler için böyle çözüm bulundu.Hamilesin eltim de hamile 6 aylık bebek ana rahmine düştü kimse yerinden kaldıramadı bişey olur diye ekmek poşetini dahi kaldırmaz inler sızlar naza çeker sende öyle yap can senin canın bebeğin için sinirlerini bozma

aman ne meraklısınız hizmet etmete yaa

iyide senden neden yapıysoun ki eve girdin otur esine göz at hadi anne acıktım desin sen o sırada git tuvalet e yemek bitti git icer otur ayy söyle sırtım agrıyo ay böyle migdem bulanuyo yap rolunu esinede tembihle benim yanımdan ayrılmaz annen bisey yap dese bile yaptırmam desin de cay yapmak zorund adgeilsin nedne zrounlu hissediyosun ki kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…