Sizi Haksız buldum kv bardagi boşalinca bile senin doldurman lazımsonucta senden büyük annen yaşında ,kocanin bardagi bos madem kocan doldurun demeden ya senin yada esinin kalkip doldurmaniz lazim kv sonuçta büyük kocanda şaka yapmış olsa bile hicte sempatik gelmedi banaHanımlar 2 aylık hamileyim, bulantılarım ve yemek kokularına hassasiyetim var.
Geçen eşimin ailesine kahvaltıya gittik ki ben onlara kahvaltıya, yemeğe gitmekten hoşlanmıyorum
Neden derseniz birincisi 2 senedir bizi kahvaltıya çağırıyor, ama gittiğimde hiçbir şey hazır olmuyor ( Babası karşıya geçmeyi sevmiyor o yüzden eşim babasını da görsün diye biz onlara gidiyoruz 2-3 haftada bir falan)
Onu mu koyalım, şunu şöyle yapalım, derken 2 saatte anca kahvaltı hazırlıyoruz normal sıradan bir kahvaltıyı
Çok kararsız bir de sofraya oturunca rahatsız oluyorum mesela ekmek diyorum beyaz ekmek zararlıymış
Çok ekmek yemek iyi değilmiş diyor bu lafın üstüne 2. dilimi alabilirsen al
Atıyorum kaymak var tadı hoşuma gitti yiyim desem kaymak sırf yağmış zararlı
Yani onlardan çok yemeyin demeye getiriyor ama rahatsız oluyorum zaten kaç saat acıkmışım bi kahvaltı edicem onda da bu zararlı şu yağlı resmen peynir domates salatalık yiyorum ki normalde çok açken bile yediğim porsiyonu görseniz çok az dersiniz.
Geçen yine gittik eşim tembihledi bu sefer anne biz geldiğimizde hazır olsun Chek in midesi bulanıyor en azından kokular biz gelene kadar uçar havalanmış olur dedi.
Gittik tabi hiç bir şey hazır değil ben giremedim kokudan mutfağa küçük ve havalanması pek iyi değil bir de babası sigarayı mutfakta içiyor,yine de tabak getir götür yaptım mutfaktan eşimde biraz kızdı annesine hazırlarım diyip diyip hazırlamamasına
Masaya oturduk neyse çayı bitti eşimin ve kv im kayınvalidem aldı sadece kendi bardağını götürdü
Eşimde anne benimki de boştu hiç ilgilenmiyorsun misafirle dedi ben de dedim ben doldururum falan
eşim inat etti şakasına ev sahibi o,o doldursun dedi sen yüklüsün otur yorulma fln şakasına diyor ama kv geldi mutfaktan " Hamileler yorgun olmaz, aksine dinç olurlar. Neden yorulsun ben hamileyken şunu yapardım vs vs vs" Çok bozuldum sanki ona yorgunum diyen oldu. Sonra kahvaltıda illa süt iç getircem diyorum yemekle süt içemiyorum yok illa içeceksin, düşüncesi bile bulandırdı midemi yok diyorum getireyim ben şimdi yeter diyecektim.
Sonra oturuyoruz yok illa guatr ilacımı içiyor muymuşum içiyorum her gün diyorum iç bak aksatma içiyorum diyorum içeceksin, içmezsen bebeğin zekasında problem olabilirmiş Allah korusun diyorum muhabbet başa mutlaka iç, aksatma iç, iç, iç...
Eve geleceğiz kapıdan çıkıyoruz bana dediki hangi günler sabah evdesin bende dedim pazartesi ve cuma iyi dedi ben artık sana kahvaltıya gelicem sık sık. Yani yuh dedim içimden zaten diğer günler erken kalkıyorum kursum olduğu için 2 günüm var onda da bana kahvaltıya gelecekmiş erkenden. Sinirlendim biraz gelinin hamile insanın aklına hiç gelmez mi belki o gün 1 2 saat geç kalkmak ister, dinlenmek ister, kendisi kahvaltı hazırlamaya üşeniyor, hazır bana gel seni kahvaltıya götüreyim diye teklif etmesi gerekirken sana gelicem deyince çok sinirlendim.
Sen birgun kv olmayacakmisin ?Bütün kv lerden nefret ediyorum
HahahahahhaBütün kv lerden nefret ediyorum
Sen birgun kv olmayacakmisin ?
Ağzın bal yesin herkes bilip bilmeden konusuyo sinirlerim bozulduAynısı canım 4 aylık evliyim inan gidesim gelmiyor çok sık gitmiyorum bu yüzden bi giderim işden çıkarım akşam 20:00 gibi onlarda olurum yemekleri hazırlamak için beni bekler buz gibi evlerinde bulaşık çay hepsi beni bekler kahvaltı yine öyle insafsızlar kendisi gavur gibidir hani o SENDE KAYINVALİDE OLACAKSIN ?diyenler var ya benim ananem de var dı 4 gelini vardı rahmetli oldu kahvelerine kadar yapar ellerine verirdi bazı kayınvalideler gelini kullanmasını seviyorlar.Senin en azından eşin değer veriyor benim söyleyince dik bir şekilde yapma diyor
Ilginc...Emin olun gelinimin namusuma laf soylemeyen bir kv olucam yaşadıklarımı bilip bilmeden konusmassan sevinirim
ayneeeeeeeeeeeeen. Benimde kayınvalidem sık sık çağırır iki görümcem kahvaltı zamanı 12 ye kadar uyurrrrr ben giderim kadınla ancak kahvaltı hazırlarım her seferinde bendede aynı durum ister kahvaltı olsun ister akşam yemeği olsun benle yaşıt olan görümcemde sürekli yardım etmemi bekler yapmassam surat beş karış. Ama görümce hanım bana geldiğinde asla bişey yapmazzzzz sinir oluyorum onlar öyle yapınca istemeye istemeye sanki kendimi yapmaya mecbur hissediyorum..benimkide böyle kahvaltı - akşam yemeği hangisi olursa hep benim gelmemi bekler. Güya yemeğe davetliyimbirde bir huyu var nasıl oluyorsa artık hep bana denk gelir bulaşık makinası doludur ve çalıştırmayı unutmuştur. Herşeyi elde yıkarım. Umursamıyorum artık zaten haftada 1 gün gidiyoruz ne niyetle yaptığını allah biliyor nasıl olsa
Hanımlar 2 aylık hamileyim, bulantılarım ve yemek kokularına hassasiyetim var.
Geçen eşimin ailesine kahvaltıya gittik ki ben onlara kahvaltıya, yemeğe gitmekten hoşlanmıyorum
Neden derseniz birincisi 2 senedir bizi kahvaltıya çağırıyor, ama gittiğimde hiçbir şey hazır olmuyor ( Babası karşıya geçmeyi sevmiyor o yüzden eşim babasını da görsün diye biz onlara gidiyoruz 2-3 haftada bir falan)
Onu mu koyalım, şunu şöyle yapalım, derken 2 saatte anca kahvaltı hazırlıyoruz normal sıradan bir kahvaltıyı
Çok kararsız bir de sofraya oturunca rahatsız oluyorum mesela ekmek diyorum beyaz ekmek zararlıymış
Yani onlardan çok yemeyin demeye getiriyor ama rahatsız oluyorum zaten kaç saat acıkmışım bi kahvaltı edicem onda da bu zararlı şu yağlı resmen peynir domates salatalık yiyorum ki normalde çok açken bile yediğim porsiyonu görseniz çok az dersiniz.
Geçen yine gittik eşim tembihledi bu sefer anne biz geldiğimizde hazır olsun Chek in midesi bulanıyor en azından kokular biz gelene kadar uçar havalanmış olur dedi.
Gittik tabi hiç bir şey hazır değil ben giremedim kokudan mutfağa küçük ve havalanması pek iyi değil bir de babası sigarayı mutfakta içiyor,yine de tabak getir götür yaptım mutfaktan eşimde biraz kızdı annesine hazırlarım diyip diyip hazırlamamasına
Masaya oturduk neyse çayı bitti eşimin ve kv im kayınvalidem aldı sadece kendi bardağını götürdü
Eşimde anne benimki de boştu hiç ilgilenmiyorsun misafirle dedi ben de dedim ben doldururum falan
eşim inat etti şakasına ev sahibi o,o doldursun dedi sen yüklüsün otur yorulma fln şakasına diyor ama kv geldi mutfaktan " Hamileler yorgun olmaz, aksine dinç olurlar. Neden yorulsun ben hamileyken şunu yapardım vs vs vs" Çok bozuldum sanki ona yorgunum diyen oldu. Sonra kahvaltıda illa süt iç getircem diyorum yemekle süt içemiyorum yok illa içeceksin, düşüncesi bile bulandırdı midemi yok diyorum getireyim ben şimdi yeter diyecektim.
Sonra oturuyoruz yok illa guatr ilacımı içiyor muymuşum içiyorum her gün diyorum iç bak aksatma içiyorum diyorum içeceksin, içmezsen bebeğin zekasında problem olabilirmiş Allah korusun diyorum muhabbet başa mutlaka iç, aksatma iç, iç, iç...
Eve geleceğiz kapıdan çıkıyoruz bana dediki hangi günler sabah evdesin bende dedim pazartesi ve cuma iyi dedi ben artık sana kahvaltıya gelicem sık sık. Yani yuh dedim içimden zaten diğer günler erken kalkıyorum kursum olduğu için 2 günüm var onda da bana kahvaltıya gelecekmiş erkenden. Sinirlendim biraz gelinin hamile insanın aklına hiç gelmez mi belki o gün 1 2 saat geç kalkmak ister, dinlenmek ister, kendisi kahvaltı hazırlamaya üşeniyor, hazır bana gel seni kahvaltıya götüreyim diye teklif etmesi gerekirken sana gelicem deyince çok sinirlendim.
Eşine anlatıcaksın canım diyeceksin ki ben çocuğumuzu taşıyorum ve onun iyiliğini en çok ben isterim.Ailen benimde ailemdir saygım sonsuzdur (eğer saygı duyulacak bir aileye sahipse eşin) fakat bu iş böyle olmaz eğer bu tutum içinde olursalar huzurlu bir hamilelik geçirmek amacıyla ailenle biraz daha az görüşelim.. bana kalsa hiç görüşme çünkü eminim ki karnın hatta karın kasların bile stres sinirden kaskatı oluyordur. ileriki evrede yani karnın büyüdüğünde bebeğin sen gergin olduğun sana gergin hareketlerle karşılık verecektir vurarak yada dokunarak.. bunun olmasını istemiyorsan dediğimi yap ben yaşadım ben biliyorumm bizimkininkiler çok ahlaksızdı gerçi... beterin beteri var allah sabır versin
aynen benım kv de öyle çağırır ama hazırlamaz illa beni bekler ve çok ağırdan alır gidip yardım edeyim diye bide sürekli arar nerde kaldınız diye bizde eşimle acele ederiz bekletiyoruz diye. Anam bi giderim sofrayi görümcem daha yeni kurmaya başlıyor kvdem içerde bişeyler kızartıyor küçük görümcede uyuyor veya odasında oyalanıyor.. bende artık eşime dedim çağırırlarsa asla ama asla acele etmicem bidaha 1-2 saat sonra gitcem ağırdan alıcam ararsada işimiz var ama geliriz yinede derim bıktım cünkü. Evde iki kızı var yinede herkes bana bakıyor herşeyi yapsın diye enayi değilimki bnimde içimden gelmiyor o zmn gitmekgelini hizmetçi gibi gören bir kv daha
sende o gelince kahvaltıyı agırdan al
aç beklet
eşimin anasıda şöyle derdi...gelinler yorulmaz,acıkmaz,hasta olmaz..Hanımlar 2 aylık hamileyim, bulantılarım ve yemek kokularına hassasiyetim var.